Az egész élet miért csak egy szenvedés ?
"Az egész élet miért csak egy szenvedés" A te életed valószínűsíthetően a korai időszakban a szenvedésre kondicionálásról szólt. Még nem vagy tudatában annak, hogy jogodban áll fölülprogramozni a régi kondicionáltságodat. Ezért szenvedsz.
"Mindennap felkelunk dolgozunk alig van idő főleg felnőttként bármire is" Hát, az alapproblémát lásd fent.
"szinte halalunkig dolgozunk a semmiért" Ki/mi kényszerít arra, hogy semmiért dolgozz? Küldd csak el hozzám, beszélek a fejével.
"miért egy gyötrelem ez az élet?" Mert igen sok mindent rosszul csinálsz. A tegnapi döntéseid és választásaid hoztak el téged a mai vacak élethelyzetedbe.
"Ráadasul évről évre rosszabb egyre inkább élvezhetetlen ez az egész lèt" A tiéd az. Az enyém egyre jobb.
"ti mit gondoltok?" Azt gondolom, jogodban áll változtatni. Ha nem változtatsz (például csak nyavajogsz, és nem gondolod át a sikertelenséged okait) akkor az életed se fog változni.
El kell menni egy szép helyre, alternatív, természet közeli életmódot folytatni. Nem mindenkinek van olyan lelke, aminek megfelel az élethosszig tartó robot.
Hál Istennek nekem se.
18:11-es válasz adója vagyok
Megszólítva érzem magam. Kedves tőled, hogy rákérdeztél a részletekre, remélem, tudok neked olyan infót adni, amivel a mélyponton átsegíthetlek. Drukkolok neked, hogy hasznodra váljék a válaszom.
Fizikai dolgozó vagyok. Betanított munkás. Hetente 5-ször 8-9 órát dolgozom. A túlórákat fizetik. A havi fizetésem mintegy 18 százalékát költöm albire, és mintegy 18-22 százalékát kajára. Káros szenvedélyem nincs, autót -mivel nincs szükségem rá- nem tartok. 50 pluszos vagyok, a család terhe nem nyomja már a vállam. A tavaj előtti évem kemény volt (országváltás, beilleszkedés egy másik munkakultúrába stb) de a 2024-es év már várakozáson felül sikerült.
Te, kérdező, fiatal vagy, előtted az élet. Ha én 50 felett ott tudtam hagyni a rossz körülményeket, te is meg tudod tenni.
Milyen egyéb infóra van szükséged ahhoz, hogy jobb döntéseket hozz, mint akik a jelenlegi helyzetedhez vezettek?
Neked lehet, hogy az, nekem nem.
Na, megyek zenét komponálni a szabadidőmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!