Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egész élet miért csak egy...

Az egész élet miért csak egy szenvedés ?

Figyelt kérdés
Mindennap felkelunk dolgozunk alig van idő főleg felnőttként bármire is szinte halalunkig dolgozunk a semmiért,miért egy gyötrelem ez az élet? Ráadasul évről évre rosszabb egyre inkább élvezhetetlen ez az egész lèt,ti mit gondoltok?
tegnap 17:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
61%
Irigyellek, hogy dolgozhatsz. Én még azt sem tudok, mert betegségem van. Ha dolgozhatnék mint régen akkor kevésbé szenvednék.
tegnap 18:04
 2/30 Mad Max2 ***** válasza:
6%
"Az élet hosszú, de végig kell csinálni"
tegnap 18:06
 3/30 anonim ***** válasza:
33%

"Az egész élet miért csak egy szenvedés" A te életed valószínűsíthetően a korai időszakban a szenvedésre kondicionálásról szólt. Még nem vagy tudatában annak, hogy jogodban áll fölülprogramozni a régi kondicionáltságodat. Ezért szenvedsz.

"Mindennap felkelunk dolgozunk alig van idő főleg felnőttként bármire is" Hát, az alapproblémát lásd fent.

"szinte halalunkig dolgozunk a semmiért" Ki/mi kényszerít arra, hogy semmiért dolgozz? Küldd csak el hozzám, beszélek a fejével.

"miért egy gyötrelem ez az élet?" Mert igen sok mindent rosszul csinálsz. A tegnapi döntéseid és választásaid hoztak el téged a mai vacak élethelyzetedbe.

"Ráadasul évről évre rosszabb egyre inkább élvezhetetlen ez az egész lèt" A tiéd az. Az enyém egyre jobb.

"ti mit gondoltok?" Azt gondolom, jogodban áll változtatni. Ha nem változtatsz (például csak nyavajogsz, és nem gondolod át a sikertelenséged okait) akkor az életed se fog változni.

tegnap 18:11
 4/30 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy önnek jól megy az élete.Sokan másoknak NEM.
tegnap 18:13
 5/30 A kérdező kommentje:
Esetleg politikus vagy?
tegnap 18:13
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

El kell menni egy szép helyre, alternatív, természet közeli életmódot folytatni. Nem mindenkinek van olyan lelke, aminek megfelel az élethosszig tartó robot.

Hál Istennek nekem se.

tegnap 18:18
 7/30 A kérdező kommentje:
Ez is csak kis része a dolgoknak ami valóban szép de a többi 90 százalékban stressz és aggódás meg hogy holnap mi lesz vagy mi nem.
tegnap 18:20
 8/30 anonim ***** válasza:
77%

18:11-es válasz adója vagyok

Megszólítva érzem magam. Kedves tőled, hogy rákérdeztél a részletekre, remélem, tudok neked olyan infót adni, amivel a mélyponton átsegíthetlek. Drukkolok neked, hogy hasznodra váljék a válaszom.

Fizikai dolgozó vagyok. Betanított munkás. Hetente 5-ször 8-9 órát dolgozom. A túlórákat fizetik. A havi fizetésem mintegy 18 százalékát költöm albire, és mintegy 18-22 százalékát kajára. Káros szenvedélyem nincs, autót -mivel nincs szükségem rá- nem tartok. 50 pluszos vagyok, a család terhe nem nyomja már a vállam. A tavaj előtti évem kemény volt (országváltás, beilleszkedés egy másik munkakultúrába stb) de a 2024-es év már várakozáson felül sikerült.

Te, kérdező, fiatal vagy, előtted az élet. Ha én 50 felett ott tudtam hagyni a rossz körülményeket, te is meg tudod tenni.

Milyen egyéb infóra van szükséged ahhoz, hogy jobb döntéseket hozz, mint akik a jelenlegi helyzetedhez vezettek?

tegnap 18:21
 9/30 anonim ***** válasza:
51%

Neked lehet, hogy az, nekem nem.

Na, megyek zenét komponálni a szabadidőmben.

tegnap 18:25
 10/30 A kérdező kommentje:
18:21. Kíváncsian várjuk ossza meg nyugodtan amit gondol.
tegnap 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!