Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egész élet miért csak egy...

Az egész élet miért csak egy szenvedés ?

Figyelt kérdés
Mindennap felkelunk dolgozunk alig van idő főleg felnőttként bármire is szinte halalunkig dolgozunk a semmiért,miért egy gyötrelem ez az élet? Ráadasul évről évre rosszabb egyre inkább élvezhetetlen ez az egész lèt,ti mit gondoltok?
tegnap 17:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%

Így épül fel az egész társadalom. Ha senki nem dolgozna akkor az ország sem működne.

Rengetegen vannak akik ki tudnak törni a mókuskerékből.

Elég egy jó ötlet és teljesen megváltozhat az életed.

De ha csak várod, hogy egyik nap majd úgy kelsz fel, hogy teljesen más az életed akkor csalódni fogsz és úgy éled le a hátralevő éveidet, hogy csak egy zombi vagy aki ébren vegetál.

Azt nem tudom, hogy számodra mi lenne a kiút de ha akarod írj rám és beszéljünk.

tegnap 19:22
 22/31 anonim ***** válasza:
53%

Mindenki saját maga életének a kovácsa. A döntéseid sorozatának a következménye a jelenlegi életed.

Mindig van választásunk. Te magad alakítod az életedet, amiért egyedül csak te vagy a felelős.

Ha valami nem tetszik, akkor változtass rajta. Ez is csak rajtad múlik.

Nehézségek mindig is voltak, vannak és lesznek is. De azért vannak, hogy leküzdjük őket.

Én szeretem az életemet, a munkámat..de ezért teszek/tettem is.

A saját képességeidből hozd ki a maximumot. De ez is csak rajtad múlik.

tegnap 19:28
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

Az élet szép. :)

Arra költöm a fizum amire akarom.

A hobbijaimra ott a hétvége.

Teló függő sem vagyok.

Szóval ha akarod jobbá teheted azéleted, csak jól kell beosztani az idődet, pl nem a tiktokot meg az instát nézegetni egész nap.

tegnap 19:38
 24/31 anonim ***** válasza:
32%
Mindenki egyformán jön a világra az anyaméhből, szóval akkor ott mindenki egy szinten van, de hogy aztán ki hogy xarja el az életét, hogyan alakítja, az mindenki magára vessen, csak magát hibáztassa hogy annyira buta életképtelen volt, hogy várja, várta a sült galambot, ami persze nem jön sosem.
tegnap 20:13
 25/31 anonim ***** válasza:
23%

Ma gondolkodtam azon, hogyha semmit-, de totál semmit sem tesz-cselekszik a zember, akkor is szenvedés, nem egy "Hú, de jó" dolog az élet; tehát ugyanott vagyunk, mint amit írsz, Kérdező.

És még nem is "én" kértem...

tegnap 20:40
 26/31 anonim ***** válasza:
36%

"Ma gondolkodtam azon, hogyha semmit-, de totál semmit sem tesz-cselekszik a zember, akkor is szenvedés,"

Miért is? Miért nem vagytok képesek észrevenni az apró szépségeket? Pl. süt a nap, csivitelnek a madarak, van két kezed, két lábad, esetleg teljesen egészséges vagy, van tető a fejed felett, tudsz mit enni, van iható csapvized, látsz a szemeddel, tudsz internetezni..stb..

A magatokfajták nem is érdemli meg a boldog életet, mert még azt se becsülitek, amitek van, annak se tudtok örülni, amitek van, ti csak panaszkodni tudtok.

tegnap 20:47
 27/31 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy egyformán születünk... Ha így lenne, nem lennének vakok, bénultak, szellemi fogyatékosok stb. Pont azt nehéz elfogadni a világban, hogy ilyen szintű esélyegyenlőtlenségek vannak. Plusz, hogy messze nem érdem szerint megy a gazdagodás. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy ki lehet cselezni a rendszert egy kis lélekkel és sütnivalóval.
tegnap 21:15
 28/31 A kérdező kommentje:
Az élet igazságtalan nagyon van aki szerencsebb van aki nem
tegnap 22:10
 29/31 anonim ***** válasza:
22%

"Kertész leszek, fát nevelek,

kelő nappal én is kelek,

nem törődök semmi mással,

csak a beojtott virággal.

Minden beojtott virágom

kedvesem lesz virágáron,

ha csalán lesz, azt se bánom,

igaz lesz majd a virágom.

Tejet iszok és pipázok,

jóhíremre jól vigyázok,

nem ér engem veszedelem,

magamat is elültetem.

Kell ez nagyon, igen nagyon,

napkeleten, napnyugaton -

ha már elpusztul a világ,

legyen a sírjára virág."

Ebben benne van minden, hogyan kéne élni az emberiségnek.

tegnap 22:22
 30/31 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, önsajnáltatáson és síráson kívül mit teszel azért, hogy jobb legyen az életed?

Attól, hogy panaszkodsz, szerinted jobb lesz az életed?

ma 05:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!