Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egész élet miért csak egy...

Az egész élet miért csak egy szenvedés ?

Figyelt kérdés
Mindennap felkelunk dolgozunk alig van idő főleg felnőttként bármire is szinte halalunkig dolgozunk a semmiért,miért egy gyötrelem ez az élet? Ráadasul évről évre rosszabb egyre inkább élvezhetetlen ez az egész lèt,ti mit gondoltok?
tegnap 17:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%
Az nem "nyavajog" (fúj de ronda leírva), hanem nyavalyog. Így már jól néz ki.
tegnap 18:29
 12/31 anonim ***** válasza:
9%
Ha én használok egy szót, akkor az azt jelenti, amit én akarok, sem többet, sem kevesebbet! Alice Csodaországban, Dingi-dungi tojás monda így, és ezt. Én Dingi-dungi tojás egyik oldalági leszármazottja vagyok, akárhogy is nyavalyogsz :DDD
tegnap 18:31
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Na és, szerintem meg ronda. Most meg még idétlen is.
tegnap 18:32
 14/31 anonim ***** válasza:
47%

18:21-es válasz adója vagyok

Az eb itt van elhantolva: "többi 90 százalékban stressz és aggódás meg hogy holnap mi lesz vagy mi nem" Vannak elkerülhetetlen stesszek (pl. rám esik a hideg eső) de figyel meg magad, legtöbbet magad tehetsz a szubjektív valóságodról (h melyik szituban hogy érzed magad és hogy reagálsz). Tehát minek is stresszelném magam? Egy észérvet mondj. Csak a saját egészségemet veszélyeztetném vele. Le is szoktam róla régen. Aggódni pláne minek? Kinek jó az, és min változtat az?

Ma már igen sok stresszmenedzsment módszer hozzáférhető, válasz egyet (s gyakorold) amelyik illik a természetedhez.

tegnap 18:35
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Nem kötelező semmi sem. És törvénybe sincs véve, hogy hogyan kell élni.
tegnap 18:37
 16/31 A kérdező kommentje:
Ha az ember nem igazodik a rendszerhez akkor éhen hal simán és hajléktalan lesz
tegnap 18:38
 17/31 anonim ***** válasza:
48%

Mondtam már rá alternatív megoldást. De az se tetszett.

Bocsi a rendszer egyes részeit élvezve nem fogod tudni kivonni magad.

tegnap 18:40
 18/31 anonim ***** válasza:
"Ha az ember nem igazodik a rendszerhez akkor éhen hal simán és hajléktalan lesz" Azt, hogy te melyik rendszerhez igazodsz, ki választja meg?
tegnap 18:40
 19/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem a semmiért kell dolgozni, hanem olyan szakmát kell szerezni, amit megfizetnek. Ha a semmiért dolgozol, akkor az anyagi hiányok, vegetálás miatt még jó, hogy így érzed, bár még akkor is lehet hobbikat találni, a futás a természetben vagy az önkéntesség mindenképp ingyen van.
tegnap 18:41
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ha az ember nem igazodik a rendszerhez akkor éhen hal simán és hajléktalan lesz"

Nem, legfeljebb akkor, ha elvárod, hogy a rendszer a puszta létezésed miatt azzal honoráljon, hogy mindennel kiszolgáljon.

tegnap 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!