Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyarok miért keltik azt a...

A magyarok miért keltik azt a látszatot, hogy ők megadják az esélyt egy romának, amikor felveszik egy munkahelyre? Aztán meg jól szét alázzák.

Figyelt kérdés

dec. 14. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

#8:

Agyaskám, akkor az intrósága miatt nem tud beilleszkedni, nem azért, mert roma.

dec. 14. 12:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk akik előszeretettel cimkezik magukat introvertáltnak, és erre hivatkozva semennyire sem hajlandóak beilleszkedni egy közösségbe, azok nem introvertáltak, hanem antiszociálisak.
dec. 14. 12:44
 13/22 anonim ***** válasza:
4%
12-es hajlandóak lennének beilleszkedni, de nem fogadják be Őket.
dec. 14. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Annyira utálom, hogy az introvertáltság már ilyen általános kifogás mindenre. Nem leprás vagy, hogy senki soha hozzád sem fog szólni. Én is introvertált vagyok, de a mostani munkahelyemen tök jó kijövök a többiekkel.

Nem lehet, hogy az illetővel van a baj, ha soha senki nem fogadja be??

Van pár cigány munkatársam, mind normálisak (bár itt annyira közel dolgozunk egymáshoz, hogy el sem viselné senki, ha nem normálisak). Az egyik mondta, hogy tudja, csomóan gyanakvóan fogadták. Mit csinált? Dolgozott, ezen felül meg egy borzasztóan jó arc ember. Nem pereskedett, nem kötekedett, csak normális volt és most mindenki imádja és már akkor is mindenkinek fülig ér a szája, ha szóba kerül.

dec. 14. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki ilyen. Vannak, akik úgy állnak a romákhoz, mint bármelyik másik emberhez. Az, hogy ki hogy viselkedik, ki hogy áll a másikhoz, attól függ, hogy ki mennyire hisz Istenben, és ki mennyire követi Jézus Krisztus szavait. Aki hisz Istenben, az senkivel nem rossz, nem önző, nem bántja, és nem fogja megalázni. Borzasztó, hogyha megaláznak valakit. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, és ne a saját tudásodban bízz. Istenben bízz, mert Isten mindig segít.
dec. 14. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

Dolgoztam olyan cégnél, ahol cigány építésvezető volt.

Mindenki imádta, mindenki úgy emlegette, mint a világ legjobb arca, sztorikat meséltek, saját esküvőjükre is meghívták, még a cégvezető is barátjaként tekintett rá.

Hozzátenném ez a cigány ember szidta leghangosabban az építkezésen lévő naplopó, semmirekellő romákat. Simán elzavarta őket, ha nem dolgoztak.

dec. 14. 13:10
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Ezt az introvertáltságot én is egyre több helyen látom, hallom kifogásként. Én is az vagyok pedig, aztán mégis jól kijövök a munkatársaimmal, szaktársaimmal, sőt, még a kolis szobatársammal is.

Ha viszont az illetőnek rendszeres, állandó problémája, hogy őt sehol, de komolyan sehol nem fogadják be, akkor valóban eléggé sanszos, hogy benne (is) lehet a probléma. És itt nem származásra gondolok.

dec. 14. 14:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Felveszik, tehát az esélyt megadják neki.

Onnantól, hogy ő nem tud élni a lehetőséggel arról nem a munkaadó tehet.

dec. 14. 15:03
 19/22 anonim ***** válasza:
24%

Nem a romák lopják meg a cégeket hanem a Magyar népség.

A magyarok sajnos előbb vagy utóbb kidurják a rendes dolgozó romát is.

Ezt tapasztalatból írom.

Meg láttam is mit lopkodtak el a magyarok és a romákon csattan .

De az biztos hogy előbb vagy utóbb csődbe vágják a cégeket a magyarok

dec. 14. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Aki hisz Istenben, az nem lop. Higgyetek Istenben, mert csak úgy kerülhettek a Mennyországba. Imádkozzatok Istenhez, mert végtelen hatalmas, bölcs, és végtelen az igazsága, és a szeretete.
dec. 14. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!