Miért hiszi azt egy lassan 30 éves férfi, hogy neki minden héten a 20 évesek között a discoban a helye?
Figyelt kérdés
dec. 10. 18:52
2/48 anonim válasza:
Nem akarnak felnőni felnőtt férfi ne adj isten családapának fèrjnek lenni.
Valszeg negatív az apaképük illetve a felnőtt férfiakrol a képük.
Örökké fuckboy gyerekek akarnak maradni.
3/48 A kérdező kommentje:
Amúgy sosem volt egy komoly párkapcsolata sem
dec. 10. 19:08
4/48 anonim válasza:
Mert azt hiszi , hogy neki minden héten a 20 évesek között a discoban a helye.
5/48 anonim válasza:
1-es: ha fogalmad sincs valamiröl, akkor ne írogass hülyeségeket, a kapuzárási pánik 50 éves kor körül jön el, ha egyáltalán.
Kérdezö: miért zavar téged? Ha neki igénye van a szórakozásra, akkor tegye, nem csak 20 évesek járhatnak diszkóba.
6/48 A kérdező kommentje:
De igen, mert 30 évesen egy felnőtt férfi, nem gyerek
dec. 10. 19:19
7/48 anonim válasza:
30 évesen még simán lehet menni bulizni, nem tudom, mikor voltál utoljára szórakozóhelyen, de kb majdnem ugyanolyan arányban vannak a 30 felettiek meg az alattiak.
8/48 anonim válasza:
Te beteg vagy kérdező. Én 37 évesen is eljárok egy évben 3-4 alkalommal diszkóba, ettől még felnőtt vagyok férjjel, egy gyerekkel és nagyon jól fizető munkával.
9/48 anonim válasza:
Egy "felnőtt férfi" is járhat diszkóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!