Miért hiszik azt az emberek, hogy csak mert 30 éves vagyok, mindent tudnom kéne az életről?
Figyelt kérdés
tegnap 23:03
2/16 anonim válasza:
12 éve vagy felnőtt 17 évet voltál gyerek. Átlagosan még kiskorú vagy. Majd 36 évesen lesz jogos az elvárás.
3/16 anonim válasza:
Hát már elvárható, hogy jóval tapasztaltabb legyél, mint mondjuk 10 éve
4/16 anonim válasza:
Nem te írtál már ki legalább 3 másik ilyen kérdést?
Nem sértésből kérdezem,csak feltűnt
5/16 anonim válasza:
Ismét egy olyan kérdés, amire a kérdezője nem is akarja, hogy válaszoljanak, csak nincs kinek puffognia.
6/16 anonim válasza:
#4: jóval többet, 20-30 ilyen kérdése volt már az elmúlt 2 hétben. Teljesen mindegy mit írsz neki, másnak megint kiír három ilyet. Ő csak panaszkodni akar, fejlődni és változtatni semmit.
7/16 anonim válasza:
#4-es vagyok
Ah mindent értek
Örülök,hogy ennyi ideje van, rendkívül irigykedek rá:/
9/16 anonim válasza:
Mindent nem kell, viszont 30 évesen ideje lenne a saját életedért felelősséget vállalni, hisz, ahol most tartasz, az a döntéseid sorozatának az eredménye. Sok mindent tudnod kell már az életről, pl. hogy csak panaszkodással nem fog jobbra fordulni az életed. Ha valamit akarsz, azért tenni is kell.
10/16 A kérdező kommentje:
Ja és arról én tehetek, hogy a szüleim kihasználtak, és semmiben sem támogattak?!!
ma 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!