Miért hiszik azt az emberek, hogy csak mert 30 éves vagyok, mindent tudnom kéne az életről?
Látod kérdező itt mindenki saját maga irányítja az életét 14 éves korától és mindenki mennyire sikeres az életben. Valamit biztos te csinálsz rosszul. :DD
Szokták mondani hogy mindenki hülye csak te vagy egyedül helikopter. Na itt most te vagy egyedül, és mindenki más helikopter. :DD
"Látod kérdező itt mindenki saját maga irányítja az életét 14 éves korától"
A túlzás és a félre informálás nem egy pozitív dolog, remélem ezzel tisztában vagy. Hol írta itt bárki a 14 éves kort? Ha tudnád értelmezni a válaszokat, a legtöbben a 18 éves kort említettük, hogy afölött már felnőttnek számít az ember.
Egyébként pedig a tankötelezettség 16 éves kor, onnantól kezdve, pedig bármikor elhagyható az iskola és lehet menni dolgozni.
Ha nekem mérgező szüleim lennének, akkor igyekeznék onnan elmenekülni és mindent megtennék azért, hogy nekem jobb legyen, ha már a szüleim el akarnák rontani az életemet, amit nem hagynék.
Tudom értelmezni kedves 18-as, de azt is tudom, hogy a mai fizetések mellett 18 éves kortól külön költözni és szinte nulláról kezdeni az életet korántsem általános jelenség, főleg hogy minden sikerüljön
Persze akinek van rá lehetősége és olyan a helyzet az próbálja vagy tegye is meg, én csak arról írtam, hogy ez nem annyira egyszerű, mint ahogy itt írják páran.
Ha ismernéd a kérdezőt, akkor tudhatnád, hogy ő csak azért írja ki ide folyton, napi szinten a sajnálkozós kérdéseit, hogy csak sajnáltassa magát, tenni semmit se tesz azért, hogy változzon az élete jobbra. 30 éves korra az ember már jó pár éve dolgozik és abból össze lehet gyűjteni annyit, hogy albérletbe elköltözzön. A kérdező életképtelen, csak sírni tud és folyton, még felnőtt fejjel is csak a szüleit hibáztatja. Nem gondolod, hogy ez ciki egy 30 éves elméletben felnőtt embertől? 12 éve már, hogy felnőtt. Ennyi idő alatt össze lehet szedni az embernek magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!