Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan képzelnek el az emberek...

Hogyan képzelnek el az emberek egy 30 éves nőt?

Figyelt kérdés
Mert mindig csodálkoznak ha mondom a korom... de szerintem egy tök átlagos 30-as vagyok, akkor miért is néznek 16-20 körülinek?
2015. nov. 17. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Én férfiként általában nem kor alapján képzelek el egy nőt, hanem inkább a személyiségjegyei alapján... Vajon milyen lehet vele együtt élni egy párkapcsolatban, milyen lehet az ágyban, barátként miről lehetne vele beszélgetni stb. Nincsenek alapvető elvárásaim kor szerint, mert néha fiatalabbak okosabbak, talpraesettebbek, idősebbek butábbak, teszetoszábbak. Vagy éppen, hogy idősebbek felszabadultabbak és fiatalabbakkal sokkal körülményesebb kijönni stb. De a legtöbb esetben nem is tudom egy nőről ránézésre eldönteni pontosan mennyi idős lehet, csak azt, hogy idősebb–e vagy fiatalabb. S gyakran tévedek, csodálkozok amikor pontosan megtudom a korát... Sokaknál, pl. ismerőseimnél sokszor el is felejtem, mert nem ez számomra bennük a legfontosabb. Ha valaki megkérdezné hány éves a legjobb nő ismerősöm, hát csak közelíthetőleg tudnám megmondani, hogy huszonöt vagy harminc... Valahogy így...
2015. nov. 17. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán mert tök hülye vagy? Mert a kérdésed is buta. Én 29 vagyok de nagyon sokan 22 -nek gondolnak. Örülj neki, ha fiatalnak néznek, kevesen mondhatják el...
2015. nov. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!