Lehet ennél még lentebb? Mit képzelnek magukról az ilyen ordítozó "emberek"?
Arról nem beszélve hogy magyarul, Szlovák rendszámos Porsche autóból kiszállnak és nőkkel ordítoznak!
Mindenhol vannak a világban ilyen seggdugasz emberek.
Meg olyanok is akik 444.-on informálodnak.
1: Az miért baj ha az ember informálódik? Én beszóltam neked hogy te honnan szoktál? NEM!
2: És ez a megoldás? A többi nem ment oda ordítozni pedig volt még pár autó mellettük!
öcsike ha te is 3 órát vesztegelnél melóból haza felé, mert a Budaörsi utat meg az M7-M1-et szinte lezárták a migránsok miatt, akik mint tudjuk illegálisan vannak itt, és lassan több joguk lesz mint akik 1000 éve itt élnek, te is felkapnád a vizet.
ezt a videót már tegnap is láttam, és nem értek egyet azzal ahogy a Porsche-s fazon hőzöng, mert nyilvánvaló hogy csak feltűnési viszketegsége volt.
de attól még a tököm tele van ezekkel az ingyenélő bevándorlókkal, mert miattuk ez a békés ország most teljes káoszban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!