Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme ki hogy...

Mi az élet értelme ki hogy fogalmazná meg a saját élete alapján?

Figyelt kérdés

Én szerintem az élet maga a szenvedés és a pokol. ( pánikzavarba szenvedek frontin es cigi fuggo vagyok )

Valamivel kompenzalnom kell meg kiutnom magam egy kicsit ebbol a vilagbol. Jokat alszok 10 orat is akar de hamar eltelik az ejszaka es minden kezodik elorol. Probaltam leszokni a cigirol es a frontinrol is vissza esek mindig. Mostmar munka nelkuli is lettem.

Az elete kemeny rossz dolog némi orom van benne azert veszek 65 ert egy cipot vagy baratno le cumiz stb. De ezek mullandoak. A szenvedes meg örök.

Ki hogy fogalmazna meg hogy milyen az elete es mi ertelme vannak az eletnek.?

21F

dec. 8. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb problémám vele az, hogy a fiatal része rövid....nem 60-70 évesen szeretnék nagy házat luxus autót, luxus nyaralásokat...

De 20 évesen vagy kb. 23 évesen egyetem után elkezdesz dolgozni. És hiába a végzettség nehéz jó munkahelyet találni. Ismeretséggel persze sokkal könnyebb-.

Rövid nincs elég idő mindenre, 20-40 közötti időszak lenne jó ha a duplája lenne :)

A többség nem lesz 20-onévesen milliomos...pedig akkor lenne jó és elmenni világkörüli utakra, vásárolni gondolkodás nélkül...

De nem, dolgozunk...próbálunk társat találni...

Sok értelmét nem látom sajnos.

Ahhoz kellenének barátok, több barát haver, egy barát barátnő, akivel élményeket lehetne szerezni...egyedül nem ugyanolyan.

dec. 8. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Az önmegvalósítás
dec. 8. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Szorongás levetkőzése.

Nagyon sokat fejlődtem ezen a téren is, viszont olyan ez nálam, mint a bumeráng. Mindig visszatér.

dec. 8. 23:37
 14/19 anonim ***** válasza:

"A többség nem lesz 20-onévesen milliomos...pedig akkor lenne jó és elmenni világkörüli utakra, vásárolni gondolkodás nélkül... De nem, dolgozunk...próbálunk társat találni..."

De még 40-50-60 évesen se biztos!

dec. 9. 05:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Én azért nem látom az életnek bármi értelmét, mert nem tart örökké.

Mi értelme van melózni egy életen át, gürizni, felépíteni egy életet, amelynek a gyümölcsét végül nem tudod élvezni?

És még arra sincs semmi garancia, hogy amit felépítettél, azt az utódod nem rombolja le.

dec. 12. 01:28
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Hát ha csak annyi képességet van, hogy életed végére sem tudsz elérni semmit, akkor nyilván nincs értelme
dec. 12. 07:12
 17/19 anonim válasza:
Az élet értelme, hogy legyőzd a félelmeidet. Nem csak egyet. Az összes félelmet.
jan. 1. 22:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Legyoztem mar szinte mindent de meg mindig szorongok ha nincs bennem frontin. Az orvosok miatt szoktam ra. Most meg amiatt vagyok szarul ha nincs bennem
jan. 2. 05:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Kezdj el lejönni arról a sz@rról, pumpálj vért a töködbe és kezdj el élni. Ha csak siránkozol és azt keresed mitől olyan rossz Neked, semmit nem érsz el!

Fiatal vagy még, ráérsz hetven évesen sírni!

jan. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!