Mi az élet értelme ki hogy fogalmazná meg a saját élete alapján?
Én szerintem az élet maga a szenvedés és a pokol. ( pánikzavarba szenvedek frontin es cigi fuggo vagyok )
Valamivel kompenzalnom kell meg kiutnom magam egy kicsit ebbol a vilagbol. Jokat alszok 10 orat is akar de hamar eltelik az ejszaka es minden kezodik elorol. Probaltam leszokni a cigirol es a frontinrol is vissza esek mindig. Mostmar munka nelkuli is lettem.
Az elete kemeny rossz dolog némi orom van benne azert veszek 65 ert egy cipot vagy baratno le cumiz stb. De ezek mullandoak. A szenvedes meg örök.
Ki hogy fogalmazna meg hogy milyen az elete es mi ertelme vannak az eletnek.?
21F
De most még az is elég lenne hogy valaki megfogná a kezem és azt mondja:
"Szeretlek, elég erős vagy ahhoz hogy b@sszál erre a k*csög világra!"
Az életnek nincs alapvetően értelme, hiszen azért élsz, mert a szüleid lefeküdtek, megfogantál, majd a terhességet követően megszülettél. Azt se kérdezőjelezed meg, hogy egy kutya vagy tigris életének mi értelme.
A te, specifikusan te, életednek viszont egyedül te találhatsz értelmet és célt. Más emberek másra vágynak. Az én életemnek az elsődleges célja, hogy élvezzem, illetve, hogy hagyják hátra valami maradandót (ez nálam főleg művészi ambíciókat jelent) és hogy sok tapasztalattal gazdagodjak és hogy a szeretteimmel lehessek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!