Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme ki hogy...

Mi az élet értelme ki hogy fogalmazná meg a saját élete alapján?

Figyelt kérdés

Én szerintem az élet maga a szenvedés és a pokol. ( pánikzavarba szenvedek frontin es cigi fuggo vagyok )

Valamivel kompenzalnom kell meg kiutnom magam egy kicsit ebbol a vilagbol. Jokat alszok 10 orat is akar de hamar eltelik az ejszaka es minden kezodik elorol. Probaltam leszokni a cigirol es a frontinrol is vissza esek mindig. Mostmar munka nelkuli is lettem.

Az elete kemeny rossz dolog némi orom van benne azert veszek 65 ert egy cipot vagy baratno le cumiz stb. De ezek mullandoak. A szenvedes meg örök.

Ki hogy fogalmazna meg hogy milyen az elete es mi ertelme vannak az eletnek.?

21F

dec. 8. 18:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
Sz*pni kell KIFULLADÁSIG!!!!
dec. 8. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
En is elég borusan látom.
dec. 8. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó ha tudsz mélytorkozva gargalizálni.
dec. 8. 18:21
 4/19 A kérdező kommentje:
Na akkor nem vagyok egyedul ebbe a vilagba. Hiaba mondjak pozitiv gondolkodas stb szart nem er. Mostmar megertem miert van ennyi alkesz magyarba
dec. 8. 18:24
 5/19 anonim ***** válasza:
21%
"Élni nem más, mint szenvedni, túlélni pedig annyi, mint értelmet találni ebben a szenvedésben." V. Frankl
dec. 8. 18:25
 6/19 anonim ***** válasza:

Az igen! Lopom!

[link]

dec. 8. 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Én szenvednék egy jakuzziban, 1-2-3 milkás fizetéssel!
dec. 8. 18:37
 8/19 anonim ***** válasza:

De most még az is elég lenne hogy valaki megfogná a kezem és azt mondja:

"Szeretlek, elég erős vagy ahhoz hogy b@sszál erre a k*csög világra!"

dec. 8. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát én pont a másik véglet vagyok. Szerintem az élet szórakozás, arról szól, hogy azzal foglalkozzunk, amit élvezünk, azokkal az emberekkel legyünk, akiket szeretünk/kedvelünk. Munkahelykeresésnél is a fizetés után a hangulat, társaság a legfontosabb, sosem maradtam olyan helyen, ahol ez nem volt jó, mert mégiscsak velük vagyok együtt 8 órát, nem mindegy, hogyan telik az idő. Találtam is olyan helyet, ahol majdnem mindegyik kollégámmal szívesen lennék akár a munkahely nélkül is jó barát, szeretek velük beszélgetni, nevetni, stb. (Vannak a munkahelyen kívül is barátaim, mondjuk őket is régi munkahelyen ismertem meg😂 De 1-2 emberrel mindig megmarad a barátság.) Itthon meg feltölt az énidő, amikor nem kell senkivel foglalkoznom, csak magammal, pihenek, olvasok, tanulok, játszom, főzök, stb, de a takarításon kívül csak olyan dolgokat csinálok, ami az adott pillanatban élvezettel tölt el.
dec. 8. 19:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az életnek nincs alapvetően értelme, hiszen azért élsz, mert a szüleid lefeküdtek, megfogantál, majd a terhességet követően megszülettél. Azt se kérdezőjelezed meg, hogy egy kutya vagy tigris életének mi értelme.

A te, specifikusan te, életednek viszont egyedül te találhatsz értelmet és célt. Más emberek másra vágynak. Az én életemnek az elsődleges célja, hogy élvezzem, illetve, hogy hagyják hátra valami maradandót (ez nálam főleg művészi ambíciókat jelent) és hogy sok tapasztalattal gazdagodjak és hogy a szeretteimmel lehessek.

23/N

dec. 8. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!