Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lelkileg nagyon megvisel hogy...

Lelkileg nagyon megvisel hogy pszichiátrián vagyok, de muszáj rendesen beállítani a gyógyszereimet mert nagyon rossz állapotban voltam. Tudom azt is hogy bármikor elmehetek de annak nincs értelme. Hogyan dolgozzam ezt fel lelkileg?

Figyelt kérdés
okt. 23. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Nem mehetsz el bármikor
okt. 23. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Fogd fel úgy, hogy ez szükséges ahhoz, hogy később ne kelljen visszajonnod, hogy később boldogabb legyél, hogy kiengyesulyozottabb életét tudj élni. Ne menekülni akarj, keress bent valami elfoglaltság, ami eltérést a gondolataidat q menekülési, olvasás, vagy nyelvtanilag, vagy bármi, amit bent is tudsz csinalni
okt. 23. 11:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt hogy bármikor elmehetek arra értettem, hogy önként vagyok itt. Lakótársam 1 hét után itthagyta.
okt. 23. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
A problémát az jelenti, hogy még nincsenek jól beállítva a gyógyszereid. Amint az meglesz, helyreáll a lelki békéd. Nem kell ezen semmi többet agyalni. Inkább sétálj egyet, beszélgess valakivel, olvass vagy sudokuzz.
okt. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!