Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy segítségre lenne szüksége...

Nagy segítségre lenne szükségem teljesen ki vagyok lelkileg szerintetek ez a hipohondercia ami nálam van?

Figyelt kérdés

Az egész tavaly egy nőgyógyászati műtét közben komplikáció lépett fel ott kezdődőtt.Nehezen épültem fel 4-5nap haza engedtek de én észre vettem valami nincs rendben mentek a napok gyenge voltam más már mondta ilyen bikini vágással mosott takarított én mozogni alig bírtam

Pár nap múlva nagy véraláfutások lettek a heg kőrül egyre csak nőttek de a családom azt ajánlotta kenegessem majd el múlik csak begyulladt stb….

Nem hagytam annyiba bementem az ambulanciara ahol kiderült egy hatalmas vérömleny volt.Megynyitották a sebet kézzel nyomta ki az orvos a rengeteg vért haza engedett úgy hogy más nap reggel jöjjek be.Hazamentem annyira véreztem folyamatosan ázott át az összes ruhám 2percenkent át kellet öltöznom inkább vissza hívtak rám a mentőt mert rengeteg vér folyt belőlem.

Bevittek a kórházba lassan elállt

1hétig még kezeltek antibiotikummal és seb tisztítás stb.

Utána kezdődött nálam a mindentől való felélem

A kórházban a lábam elkezdett fájni izomláz szeru érzés húzódó a fájdalom azt hittem trombozisom van ki harcoltam el küldjenek meg vizsgálni a mellkasom is fajt ct-m is volt hála jó istennek se trombozisom se emboliam nem volt

Utána meg volt egy 2panasz nyomás érzés a fejemben neurológiát mindent meg jártam hasi panaszok hasinultra hang de nem találtak semmit

Túlléptem ezeken

1honapja kb tej jött a mellemből nagyon feszültek a melleim (terhesség kizárva) voltam hüvelyi ultrahangon is az orvos azt mondta borogassam

Engem nem hagyott nyugodni utána olvastam lehet agyalapi mirigy adenoma elmentem endrokinologushoz ő is erre gondol.Elküldött hormon laborba augusztus közepén megyek vissza

hozzá.

Ez meg vártam is türelmesen bár féltem hogy nyomni fogja a látó ideget stb a fejem is faj

Utána jött egy vírus ami miatt nagyon fajt a törkom helyre jöttem tele lettem kiütéssel főleg a szám

Ami már 2hete volt de számban még mindig furcsa csomok vannak az egyik vérzik is

Ráadásul meg mindig nyelesi enyhe fájdalmat és nehézséget érzek

Már száj rákot mindent be beszélek nyelőcső daganatot

Utána jött az étvágytalanság melle hasmenés tegnap véres volt szekletem többször is a belgyogyaszaton kivizgsaltak a verkepben nagy eltérés nincs hasi ultrahangra holnap megyek.

Ráadásul lassan a műtét Utáni időszaktól izomrangasaim vannak egesznap főleg a lábamba de a testembe máshol is

Hasmenesem ma is volt 4szernagyon híg de nem láttam már vert

Szerintetek mire számíthatok azt se tudom melyik betegségtől féljek

Annyira felek hogy azt sem bántam volna ha tegnap be fektetnek a kórházban maradok sokkal nyugodtabb lennék

Van egy kisfiam akit nagyon imádok de a szorongás miatt nem tudok felek ellátni

Ezért inkább anyukám el lássa de én azt se bánom ha bent tartanak meg nyugtatna

A fogorvoshoz a szám miatt vissza megyek attól is rettegek hogy valami száj rakom van

Segítsetek szerintetek pszichés probléma vagy valami komolyabb bajom van tényleg? A nyelesi fájdalom is idegesít néha olyan mint ha valami elakadt volna a torkomon

Mit csináljak hogy meg nyugdíjak és újra a régi önmagam legyek? Szinte úgy érzem csak a kórházban lennék biztonságba

Itthon is mindenki ki van rám akadva be képzelem

De a Veres hasmenést és a számban a csomokat hogy lehet be képzelni? Az izom rángások is szemmel láthatok

Mit tegyek? Lehet inkább pszihiáter kellene?

júl. 21. 23:10
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Eléggé zavaros ahogy írsz, nem lehet érteni. Tulajdonképpen a sok fogalmazási hibától, az írásjelek hiányától teljesen érthetetlen. Tudom, hogy meg vagy ijedve, ez látszik, de nyugodj meg és próbáld úgy leírni, hogy az is megértse, aki először olvassa.
júl. 22. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!