Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak már teljesen ki...

Mit csináljak már teljesen ki vagyok készülve lelkileg is?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta körömgombával küzdök. Már megpróbáltam minden házi csodaszert semmi se használt soha (ecet, szódabikarbóna, teafaolaj, grapfruit stb.) Elmentem gombalaborba de ott meg nem tudták kitenyészteni amiatt az ecsetelő miatt amit akkor használtam így találomra felírtak gyógyszert. Végig szedtem majdnem (csak a végén feladtam mire láttam hogy semmit se használ) 0 önbizalmam van ígyis mert állandóan a fogaimmal bántottak (amit megcsináltattam milliós összegétt fogszabályzó stb) és akkor még ez is itt. Most 27-én megyek vissza de már ki vagyok. 21 éves vagyok jelenleg és egy kapcsolatom se volt se semmim, mert teljesen kiborít lelkileg hogy bárki is lássa ezt. Elmentem gyógypedikűröshöz amivel annyit értem el hogy 2 körmöm leesett…Lehet hogyha most felírják a másik gyógyszert le nő, de mit tegyek hogy jobban legyek lelkileg? Tudom hogy ez most hisztinek tűnik de kivétel nélkül az összes lábujjam olyan már vagy 7 éve és akkor még le is esett most a körmöm. Így inkább a gyógyszert választom, de ez ennyi idősen nagyon lerombol lelkileg már. Szinte minden nap sírok ezen. Bocsánat de ez a kérdés nem tudom melyik kategóriába illik

aug. 12. 09:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Képed van róla, hogy milyen?
aug. 12. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Cukorfogyasztást vedd vissza, és nézd meg a hatást. Ne egyél csokit, cukorkát, péksüteményt, cukros üdítőt, ezekből semmit. Édes ételt (ebédre pl.) ehetsz de módjával.
aug. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!