Kérlek adjatok tanácsácsot hogy mit csináljak? Teljesen kész vagyok lelkileg. Érzelmileg kötődöm a közvetlen kollégámhoz, akinek családja van.
..sajnos, mi belekezdtünk, sokkal többet veszítettünk mint nyertünk rajta, két hónapig jó volt aztán jött a lelkifurdalás...stb.. öt évig ment a buli. Sokkal idősebb volt, sokkal más körökben mozgott. Sokkal többet veszítettem mint gondoltam volna!:((((
én is feszült vagyok hetek óta, néha sírdogálok, stb..szakítás miatt...nem fogsz bekattanni max. depis leszel mint most én ...borzalmas, de ha hergeled magad...valahogy ezt az állapotot el kéne magadban simítani...ha belekezdesz még sz..rabbul fogod érezni magad szólok..!!! Ez nem vicc. Ő nem kötődik hozzád, miért akarnád tönkretenni????? vannak gyerekei nyilván nekem ez tabu volt mindig sosem kezdenék...biztos találnál mást ha keresnél!
Én nem ajánlom a munkahelyi kapcsolatot. Tényleg többet veszitesz, mint nyersz vele. Ráadásul ha van családja bujkálnotok kell majd.... vagy felvállalod? - akkor mindenki rajtad köszörüli majd a nyelvét. Ilyen esetekben általában a nőt érik a durvább kritikák.
Hallgass az eszedre és jobban jársz ha nem kezdesz bele, mert ha már elindult, nehéz lesz kiszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!