Úgy értem aki már mondjuk 30 éves és szűz, az már úgy is marad. Boccs, nem akarok bunkó lenni, és ertem en hogy mindenkinek speciális az esete. Kinek a teste másnak a bizalmi szintje, valakinek meg a gyermekkori hozománya okoz gátat.
De ha eddig nem tetszett neki senki, mekkora az esély hogy majd én tetszem neki? Kb. nulla.
Ha mégis tetszem akkor meg behúzza a kéziféket a frusztrációja miatt, jobb esetben az első pár randi után. Rosszabb esetben ki sem mer lépni a kijelző mögül.
aug. 17. 22:19
1/7 anonim válasza:
Hát megpróbálhatod. Max az első randin rákérdezel, hogy szeretne-e gyereket. És a válasz fejében vagy folytatjátok, vagy nem.
aug. 17. 22:24
2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi, de a gyerekvállalási kérdés nem túl korai? Olyan mintha sarokba állítanám.
Te szűz vagy? Na mit válaszolnál egy ilyen kérdésre?
aug. 17. 22:34
3/7 anonim válasza:
Ismerkedni lehet, aztán bármi lehet belőle. Lehet, hogy felébred a Csipkerózsika álmából és te leszel a hercege.
aug. 17. 22:56
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Voltam szűz nővel, egy katyvasz amit leírsz, az eszmefuttatás teljesen értelmetlen. Eleve nem szűz nőnél is megeshet, hogy válogat, nem értem a szűz állapotot miért kötöd össze azzal, hogy akkor senki nem tetszik neki. Miért ne lehetnél te az első nála? A gond inkább ott van, hogy ha ő 30 és veled összejön, hónapok míg szexeltek, plusz ha nem is foglalkozott eddig vele, akkor pláne annyira tapasztalatlan, hogy 1-2 év mire a te igényeidre ráhangolódik. Neki tapasztalata nincsen, nem tudja eldönteni sokáig mi a jó szex, mi a nem, neki minden jó lesz, így is, úgy is.
aug. 18. 00:36
5/7 anonim válasza:
Ha szexet akarsz, akkor nem. Ha komolyabb kapcsolatot, akkor lehet, hogy hamar egymásra hangolódtok és veled nem lesz semmi problémája. Ezért nem feltétlenül kellenek évek arra, hogy maximálisan ki tudjátok egymást elégíteni.
aug. 18. 08:14
6/7 anonim válasza:
Ha benned kétségek vannak és nincs kedved, türelmed megismerni és vele megbeszélni mindezt (ez alapvető lenne), akkor így mi értelme?
Az egyértelmű hogy oka van annak ha valaki ennyi idősen szűz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!