Őszintén, van itt értelme ismerkedni?
Tiniként beszélgettem itt egy lánnyal. 3 éven keresztül kb, először gmailre tértünk át majd facebookra, végül kiderült, hogy belém szeretett, aminek örültem, mert én is szerettem őt akkor már, csak hülyén reagáltam és minden összeomlott...
Tanulság, ha szimpatikus valaki, akkor találkozz vele minél hamarabb, sőt jobb ha élőben ismerkedsz és ez az online szakasz kimarad.
Az online világ kapcsolattartásra kiváló, viszont itt kialakítani rendes emberi kapcsolatokat nagyon nehéz és fáradalmas munkával lehet csak és sok türelemmel..
Szerintem nincsen értelme. Őszintén mondom, annak ellenére, hogy 4-5 év telt el mióta a lánnyal nem beszéltem és még mindig van, hogy eszembe jut.. Pedig már volt 1 barátnőm azóta és egy most is, 3.5 éve kapcsolatban vagyok.
Nincsen értelme, itt nincsen.
24F
Van értelme, innen volt egy randim, ahol ugyan nem úgy sültek el a dolgok, mert a lány becsapott engem több értelemben is, de addig igenis kezdtem megkedvelni. Ha ismerkedtek ajánlom, hogy kérj képet róla, mert ne járj úgy, mint én, hatalmas döfés volt a szívembe, amit csak 1 év idő tudott kigyógyítani.
22/F
#7 mi történt? Kiderült, hogy farka van?
Ez velem is megtörtént már nem 1x :(..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!