Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Őszintén, van itt értelme...

Őszintén, van itt értelme ismerkedni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mintha félnének itt az emberek az ismerkedéstől. Most a fiatalabb korosztályról beszélek, én is az vagyok (21). Ha fiúként írsz ki egy kérdést, amiben leszögezed, hogy lányokkal szeretnél ismerkedni, akkor rögtön jön valaki, aki belédköt, megjelennek a nemkívánatos személyek, a biszexek, a melegek, a trollok stb. Ha véletlen el is kezdesz itt beszélgetni valakivel, és közben kiderül, hogy szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor miután átmennénk beszélgetni egy másik platformra, akkor az adott személy hirtelen nem reagál többé semmit és eltűnik. Nemrégiben történt, kérte, hogy menjünk át beszélgetni Facebookra, meg is adtam neki a profilom, onnantól kezdve se kép, se hang, pedig egyáltalán nem tűnök rondának, most lehet, hogy nagyképűen hangzik, de tényleg teljesen átlagosan nézek ki, már jó páran mondták rám életem során, hogy helyes vagyok. Lehet, hogy kicsit tényleg morbid itt teljesen anonim emberként személyes információkat megadni a másiknak, ezt elismerem, de valahogy azt vettem észre, hogy sok felhasználó inkább az introvertált vonalat képviseli itt, mint ahogy én is, és más helyen nem nagyon tudnék ismerkedni, mert a Tinder és hasonló helyek számomra totál felszínesek, sokan csak alkalmit keresnek, introvertált emberek nagyon meg sem fordulnak azokon a helyeken. Ráadásul ezt az oldalt viszonylag sokan használják, mégsem akar összejönni szinte semmilyen eredmény. Igazából a kérdést csak azért írom ki, mert véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy tényleg megéri-e itt ismerkedni introvertált emberként, vagy inkább engedjem el ezt az egész dolgot.

2022. dec. 15. 19:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nagyon kell tudni, hogy ki vagy te, mit szeretnél, és ki az akit keresel :)
2022. dec. 16. 07:30
 12/14 anonim válasza:
7-es, nem tudom tőlem kérdezted-e, de ha igen, akkor tényleg lány volt, csak sokkal sötétebb és legalább 20 kilóval kövérebb mint amennyinek mondta magát
2022. dec. 16. 13:29
 13/14 NTBS válasza:
Van értelme. Mert próbálkozol. Aztán egyszer majd felbukkan az igazi.
2022. dec. 16. 14:48
 14/14 anonim válasza:
Nekem is rossz tapasztalataim vannak. Ismerkedni csak akkor lehet hatékonyan bárhol, ha vagy nő vagy, vagy pedig milliárdos.
2023. jan. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!