Nekem miért nem sikerül semmi? Teljesen ki vagyok, úgy vagyok nincs értelme élni tovább. 20/F
1. Társas kapcsolatok:
Anyám nem szeret, beteg. Apám elhagyott. Testvéreim meg kerülnek anyám miatt, meg azok se kedvelnek, nem vevők rám.
Most próbáltam barátkozni, abból az egyik visszautasított, szerinte nem vagyok jó ember, a másik konkrétan elkezdett engem értelmi fogyatékosozni, iszonyatosan tiszteletlen hangnemben beszélni, nem szolgáltam rá, harmadik miután küldtem magamról képet, letiltott.
Kapcsolat téren is volt sok, általában az arcom senkinek sem jön be, csúnya, plusz barna bőrű. Kettő volt az egyik borzalmas volt, kihasznált, és direkt a szülinapomon tiltott le, hadd fájon, a másik miután elkezdett engem kényesztetni, azután letiltott, és nem is keresett, miután felkerestem másik fiókról hirtelen párja lett. :D rögtön találkozó után.. ugyanmár. Budapesten élek egy 1,69 milliós fővárosban.
2.
Jelentkeztem az álommelóra. Hatalmas nagy felelősség kell ehhez a munkához, és kompetencia, nyílván nem a helyesírást kérik, hiszen ott megbuknék. :D nagyon nem tudok sajnos helyesen írni, sem fogalmazni sem, lehet azért, hiszen nincs nyelvérzekem, hiszen gyerekkoromba senkivel se beszélgettem, nem is olvastam semmit. Matek nagyon megy nekem..
Kompetencián 100 kérdésből 97-et tudtam, és 70 a ponthatár. Nagyon megdicsértek.
Tegnap voltam interjún. Mihelyt meglátták az undorító arcom rögtön elutasítóak voltak...
Elegem van, hogy semmi sem sikerül. Okosnak tartom magam, de mihelyest valaki mástól függ minden a dolgom, tehát nem tőlem, kész, annyi. Ez sajnos egy olyan világ, amely az alá-, fölé rendeltségről szól.
Úgy érzem sajnos, hogy mindenki az ellenségének tart, így nincs maradásom, de tényleg, senki nem szeret.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!