Van-e értelme az ember életének, amikor már teljesen egyedül maradt, az emberek kerülik, mert lúzernek/csodabogárnak tartják (emiatt barátai sincsenek), a nők lenézik, mert nem elég menő és sármos, és már nem érez magában semmi értékeset?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 16:36
1/7 anonim válasza:
Eddig sem volt, mert nem adtál értelmet a saját életednek, külsöségektöl tetted függövé.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Ne haragudjatok, már bánom, hogy kiraktam ezt a kérdést. Lehangoló is, és teljesen értelmetlen is. Ne válaszoljatok rá. Nem segélykiáltás, nem figyelemfelkeltési kísérlet, (és nem, nem nem leszek öngy. sem... az a gyengék menekülő útvonala volna)... csak időnként mélyponton érzem magam, de sosem lehet tudni, hogy mit hoz majd a jövő. Új életcélokat próbálok találni ami értelmet ad a holnapnak is. Ennyi. Emelt fejjel előre.
2023. júl. 31. 16:52
3/7 anonim válasza:
1
Azert ne alszentkedjunk mert kb. mindenkinek a kulsosegek a fontosak plane ma insta, facebook, tinder stb... Ezek nelkul el lennenek lelkileg veszve azt se tudnak milyen nap van. Ha meg barkit gunyolnak meg leneznenk, ignoralnak meg ilyenek hogy a francba ne menjen rossz iranyba fejben? Te kommented olyan mintha egy buddhista lennel hogy megkaparincsad a nirvanat.
teljesen jogos a kerdezo problemaja
4/7 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, ès èn sem tudom a választ.. Azt hiszem, nekem csak azokért az èlőlènyekért èrdemes èlnem, akikért felelősséget vállaltam.
5/7 anonim válasza:
Egyèbkènt, az öngyilkosságra még sosem gondoltam így, ahogy írtad. Én valahogy úgy érzem, hogy méltatlan hozzám màr ez az èlet, ès ez az egyetlen megoldàs erre, de mègsem teszem meg.
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy van, ezeken kívül is sok jó dolog van az életben. Nekem pl sosem voltak fontosak az emberi kapcsolatok, mármint a barátság szintjén. Sok ember van aki hatással van rám, fontos nekem, de nem baráti a kapcsolatom velük. Megtaláltam azokat a dolgokat, amik érdekelnek és lekötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!