Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők nagy része miért érez...

A nők nagy része miért érez késztetést arra, hogy a Facebookra feltegyék a terhességükről készült képeket?

Figyelt kérdés
Miért osztják meg a beállított képeket a terhességükről? Miért nem csak a család számára küldik el, ha esetleg őket érdekli? Nekem ez olyan fura, pedig nagyon sokan csinálják. Persze nem zavar, csak nem értem. Számomra ez kb a lájkvadászatról szól. A másik amikor a kisbabájukat pakolgatják ki a netre... Azt pláne nem tudom megérteni. Nekem még nincs gyerekem, csak tervben van, de én azt hiszem nem szeretném majd, ha minden ismerősöm látná a terhes hasamat :D
dec. 7. 21:11
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
#20 Igen, oké, ez jogos! De a terhes has nem cuki 😂
dec. 7. 21:45
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

20

Ha valaki szeretné megkockáztatni, hogy egy pedofil a gyereke képére élvezkedjen, akkor hajrá…

dec. 7. 21:46
 23/39 anonim ***** válasza:
25%
Nem azért rakják ki, mert cuki, hanem hogy mindenki lássa, hogy terhesek, mert a tarsadalom ad egy plusz értéket az anyáknak.
dec. 7. 21:50
 24/39 anonim ***** válasza:
54%

13-as és a 16-os válaszoló tökéletesen reprezentálja, miért tart ott a társadalmunk ahol.

13-as, leírom még egyszer: vannak bizonyos élethelyzetek, amik a privát szférára tartoznak.

Lehet, hogy te szerinted egyenértékű egy macskás kép azzal, hogy a valaki a meztelen gyerekét fürdetve képeket dobál fel egy közösségi médiába, harmadjára is leírom a privát szféra szót, ugyanis nem az a kérdés ez esetben hogy érdekel-e bárkit is, hanem nincs helye ilyen képeknek egy közösségi felületen.

A terhesség és a magamutogatás az egy privát szféra, és pontosan az a szó illik rá amit a 11-es válaszoló írt: ízléstelen.

16, te pedig még szöveget sem tudsz értelmezni, így mélyebb monológba nem megyek bele, mert nem értenéd.

dec. 7. 21:51
 25/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is ízléstelen.
dec. 7. 21:53
 26/39 anonim ***** válasza:
56%

"Lehet, hogy te szerinted egyenértékű egy macskás kép azzal, hogy a valaki a meztelen gyerekét fürdetve képeket dobál fel egy közösségi médiába"

Senki nem írt pucér gyerekekről, sem a kérdező, sem a kommentelők, ezt már csak te képzelted bele. Én nem is láttam soha még ilyen kepet.

dec. 7. 21:54
 27/39 anonim ***** válasza:
77%
Előttem is leírták, ízléstelen, privát szféra.. Nem értem minek tesznek ki emberek ilyen személyes jellegű képeket, magánügy... Ahogy a babás képek is. Facebookon élik az életüket és dicsekedni akarnak, mintha a terhesség valami érdem lenne...
dec. 7. 21:55
 28/39 anonim ***** válasza:
27%

Édes istenem ha van egyáltalán facebookod, akkor like vadász vagy, ha megosztottál akár egy képet is magadról, akkor feleslegesen, értelmetlenül pakoltad ki magadat a netre, ha pedig életed egy eseményét is megosztottad a neten, akkor azt mások képébe nyomtad, ahelyett hogy csak a közeli ismerőseiddel osztottad volna meg négyszemközt.

Oh? Hogy nem posztolsz facebookra?? Nem baj; az is figyelemért való kuncsorgásnak számíthat, ha anonim fórumokon vagy jelen, és pletykálod ki az ismerőseidet.

Az igaz hogy gyerekről képet kirakni gáz, és hülye az az apa/anya aki kipakol ilyeneket, de egyesek nagyon kezdenek átesni a ló túloldalára, amikor a nők posztolási szokásairól van szó. Azért rakja ki sok nő az oldalára az ilyet, mert ez zajlik az életében🤙

dec. 7. 21:55
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Arról is kitesz képet, hogy mit eszik? Mit főzött a minap? Mikor ment el szarni? Senkit sem érdekel...
dec. 7. 22:01
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

28

Mert az nem a ló túloldala, hogy egy közösségi médiában sokszor alulöltözötten terhes fotókat tesz ki valaki. 😀 Oké!

dec. 7. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!