A terhes nők miért mutogatják mindennap a terhességüket ilyen erőszakosan?
Csak nekem idegesítő amikor egy kismama bejelenti hogy terhes egy posztban vagy egy képpel, mindenki megtudja gratulál tök jó, de utána is mindennap posztolja a terhességét?
Mindennap fotózgatják magukat, vagy a hasukat mindennapra jut valami ami a terhességről szól csak szerintem idegesítő ez?
Miért olyan nagy dolog ha valaki terhes miért viselkednek így? A világ legtermészetesebb dolga mégis ezzel próbálnak úgymond “ felvágni vagy figyelembe kerülni. “
Én elhiszem hogy ilyenkor boldog egy kismama de szerintem ez már nem arról szól hanem figyelem felkeltésről és ez az ami idegesítő. Csomó sztár is pénzt csinál a terhességéről másról nem szól a YouTube oldaluk 9 hónapja csak arról hogy terhesek.
En ilyenekrol leiratkozom, es nem latom tobbe a hirfolyamban.
Amugy meg unatkoznak.
Én is terhes vagyok, már lassan szülök. Egyáltalán nem rakosgatok ki képeket, talán 1 kép van amin direkt látszik a pocakom, plusz 3-4 barátokkal, párommal... Amit ugye nem a terhesség miatt raktam ki. Van kb 15 kismama ismerősöm, egyetlen egy van, aki kb 1,5 hetente tesz ki valami terhességgel kapcsolatost, a többiek nagyon ritkán vagy sosem.
Én inkább azt veszem észre, hogy inkább vissza vonulnak ezektől a posztolásoktól a kismamák. Egyébként valaki a napi kajáit teszi ki, vagy a kiskutyáját, vagy a kocsiját, rengetegen a mellüket meg napi 2-3 szelfit ... Na ilyen ismerőseim többen vannak. De nem zavar... 😁 Tilsd ha zavarnak amúgy.
Igen igazad van, nem teljesen normális. Nekem pár olyan ismerősök van aki napi szinten teszi fel a szelfiket 3at is akár, agyon retusálva, minden nap új profilkép. Örülök én ha látom őket, de nem napi többször. 😁 Már zavaró, biztos náluk is valami önértékelési probléma van.
De azt be tudod amúgy állítani hogy ne lásd a bejegyzéseit. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!