Azoktól kérdeznék, akiknek volt kémiai terhességük. Mikor sikerült a baba? Azt javasolták a következő ciklusban próbálkozhatunk. Megírnátok, hogy kinek mennyi mennyi idő után jött a babó?
Nekem nem kémiai volt, de korai vetélés, még csak petezsák volt. Az 5 hónap alatt jött össze és utána a következő is. Volt egy hasonló kérdésem Vannak szerencsésebbek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Egyébként azt mondják, az első 3 hónapban a legesélyesebb utána. (Én mondjuk az első kettőben nem is próbálkoztam.)
Nagy százalékban ilyenkor egyből sikerrel szoktak járni. Nem kell várni sem. A kémiai terhesség amúgy is nagyon gyakori, ha minden ciklusban tesztelgetnénk nem várt előtt, igen csak meglepődnénk...
Kémiai terhesség esetén a mensi időre vagy max pár nap csúszással érkezik...aki nem tesztel nem is tud róla.
Szóval hajrá hajrá :)
8-as
Utolsó mensi május 18-tól 22-ig tartott. Azért teszteltem, mert 4.-én mert elkezdtem pecsételni, volt itthon egy digitális, ezért megcsináltam. A kislányommal is ez volt, 2 mensi közt pecsételtem, pozi teszt, minden rendben volt egészségesen megszületett. Ne nevessetek ki 😃, de itthon 12!! tesztem pozitív, kórházban csinált 2 negatív. Azt mondta a doki amit csináltak nagyon speckó érzékeny teszt, nem érti az otthoniak hogy pozitívak. Itthon livsane, xepil, clearblue, mind mind pozitív. Mutattam is neki a fotót a sok pozitív tesztről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!