Azoktól kérdeznék, akiknek volt kémiai terhességük. Mikor sikerült a baba? Azt javasolták a következő ciklusban próbálkozhatunk. Megírnátok, hogy kinek mennyi mennyi idő után jött a babó?
Ha 19-én kellene megjönnie, hogy a fenébe lett pozi a digitális 15 nappal hamarabb 4-én.? Akkor volt ovud. Nem lehet, hogy lh teszteket néztél? Vagy akkor az előző ciklusban indult el valami és nem maradt meg.
Ennek így se füle se farka... május 18-án volt az első ciklusnapod, akkor 32-34 napos ciklusok esetén júni 4 az ovu... ha ott pecsételtél az ovus vérzés volt. Ne haragúdj, de itt valami nagyon nem stimmel a sztoriddal.
Sztem nem hcg teszteket néztél... 4-e óta is eltelt lassan két hét...uh-n egyertelmű terhesség látszódna.
Egy 100%, hogy nem vagy terhes. Ha bizonytalan vagy, magán vérvétel és aznap este megvan az eredmény. Az nem tud hazudni.
Nekem normális ciklussal, időben végzett tesztekkel, lassan növekvő hcg-m volt, végül 9.hétig nem láttak semmit...a vetélés napján láttak egy összeesett lehetséges petezsákot. 995 volt a hcg-m... a tesztek is csak lassan erősödtek, utána viszont kb 3 nap alatt negatív lett minden teszt.
Szóval vagy benéztél valamit, vagy előző ciklusban indult valami.... viszont az meg furcsa lenne, mert nekem a 9hétig elhúzódó sikertelen terhességem iszonyat fájdalmak között ért véget.
Biztos, hogy hcg teszt, mivel vettem gyógyszertárba is clearblue-t, meg rossmanba is. Ne haragudj de ennyire nem vagyok hülye. A többi is mind hcg teszt volt, gyógyszertári. Májusba is csináltam teszteket, az mind negatív. Május 18-22 volt utolsó menstruációm. Igen, 32 napra szokott megjönni.
Mindegy, elengedtem, kedden többet tudok, ha megyek vissza a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!