5-6 hetes terhes voltam és spontán elvetéltem sajnos. Nektek mik a tapasztalatok? Mikor próbálkozhatunk a párommal? Ha három hónapon belül teherbe esnék szerintetek mennyi az esélye annak, hogy a baba megmarad?
Magától lezajlott a folyamat , nem kellett sem gyógykaparás sem egyéb beavatkozás, ez volt az első terhességem.
Az orvos 6 hónapot javasolt, de kiváncsi vagyok ,hogy kinek milyen tapasztalata van .
Nekem 6 hetesen ment el,spontán szintén.
Azt mondta a doki h 1 ciklust pihenjek.
Így is tettem. Aztán a rá következő ciklusban már pozitívat teszteltem.
Én is 6 hetesen vetéltem, mindenféle beavatkozás nélkül. Nekem az orvosom 3 hónap pihenőt javasolt, ezalatt pedig elküldött egy hormon vizsgálatra, ugyanis hiába esel teherbe, lehet hogy a hormonok hiánya okozza a vetélést, nekem pl a progeszteron szintem volt túl alacsony, ami a megtapadásban játszik szerepet. Így, az eredmények után azt javasolta, hogy d, e vitamint omega3mal szedjem, és ha pozitív a teszt, azonnal menjek hozzá hogy kapjak progeszteron pótlót, ha szükséges.
Azt is mondta, azért kell a kis szünet, mert vetélés után a méhnek kell kis idő míg helyreáll. Mondjuk, nekem utána sorozatosan 40 napos ciklusaim voltak, nagyon felborult a rendszer, ovu se középidőben volt, hanem a 38. 39. napon...
2017 decemberben volt a vetélés, márciusban már terhes voltam.
6 hónap? Nem értettél félre valamit? Az nagyon sok idő.
Szülés és kaparás után is 6 hetet kell "csak" várni.
Nem értettem félre!
Azért akartam több esetet is elolvasni, mert nem akartam elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!