Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Norcolut után megjött a...

Norcolut után megjött a menzeszem. Ezután már rögtön próbálkozhatunk a babával, vagy meg kell várni még egy menstruációt?

Figyelt kérdés
Májusban volt missed ab-om. Mivel 3 hónapig nem jött meg, kaptam norcolutot. Most megjött a menstruációm, a kérdés, hogy peteérésem lesz-e és próbálkozhatunk-e a babával már most a menzi utáni 14. nap körül? Az orvososm nem mondott erről semmit. Felírta a gyógyszert, azt mondta, ez meghozza a menzeszt. De nem is hívott vissza vizsgálatra, hogy megnézze, hogy valóban lesz-e peteérésem.

2013. aug. 14. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Könnyebben választ kapsz, ha felhívod az orvost. Pár perc az egész. Ő biztosabbat mond, mint mi.
2013. aug. 15. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozhattok. Nekem is így volt, hogy Norcoluttal hozták meg, és utána újra beállt. Nem mondta a doki, hogy ne lehetne próbálkozni. Viszont, hogy lesz-e peteérésed azt nem lehet tudni. Az csak uh-on derülne ki, vagy ovu teszttel.
2013. aug. 15. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozhattok aztán hogy lesz e peteérés majd kiderül. Sokaknak nem rendezi a gyógyszer bár mivel neked missed av óta nincs csak igy nagyobb rá az esély hogy nincs nagy gond. A hormon problémákkal küzdőknek általában meghozza a mensit de persze a következő pont ugy nem jön meg azelött. De ez azért van mert a hormon probléma nincs kezelve.
2013. aug. 15. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán nem biztos, hogy hormonprobléma van. Előfordul, hogy vetélés után nem jön meg. Nálam is ez volt. A noroluttol utána beállt. Persze a más jellegű hormonproblémát valóban nem szünteti meg.
2013. aug. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!