Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól próbálkozhatunk újra?

Mikortól próbálkozhatunk újra?

Figyelt kérdés
Múlt héten csütörtökön egyértelmű +-at teszteltem. Ma pedig megjött, (volt egybe egy nagyobb darab is). Próbálkozhatunk tovább, vagy ki kell hagyni hónapot? Tegnap este voltam dokinál, mert akkor kezdődött a vérzés, de nem látott semmit.
2013. aug. 12. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is így volt az első babával, az orvos azt mondta nem kell várni, szépen kiürült. Engem 2 hét múlva megint megnéztek akkor sem találtak semmi problémát. Várnunk nem kellett, de mi 1 hónapot azért kihagytunk de utána már jött is a következő baba és most itt ficánkol a pocakomban.
2013. aug. 12. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
igy hogy spontán ürült szerintem nyugodtan lehet már rögtön következő hónapban, ha nem lennének a mai érzékeny tezstek akkor nem is tudtad volna hogy valami elindult hihetted volna azt hogy csak késett. Akkor is próbálkoznál a következőben már.
2013. aug. 12. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. aug. 12. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
velem is ez volt következő hónapban és barátnőmmel is.Voltam dokinál még mondta is hogy próbálkozzunk mert ilyenkor a hormonszint miatt könnyebb teherbe esni.Barátnőm is következő hónapban újból pozit tesztelt és meg is maradt
2013. aug. 12. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Azonnal lehet próbálkozni. nekem is így jött a második gyerek és könnyebb volt teherbeesni valóban, hogy nem vártunk sokat. Azonnal sikerült, nem hagytunk ki időt. Semmi gond nem volt utána a terhességgel. Nekem a doki mondta, hogy hajrá, mert most könnyebben összejön és általában gondmentes szokott lenni a terhesség is, ami így fogan. Most kezdik ezt a témát is vizsgálni, hogy nem kell várni 3 hónapot. USA-ában már ez a gyakorlat, még nálunk van aki többet is mond mint 3 hónap...
2013. aug. 12. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is pont erre vagyok kívàncsi...tettem is fel kérdést, de nem érkezett még vàlasz.

Én 8 hetesen vetéltem el spontàn, kiürültem teljesen, műteni nem kellett. Lehet az embrió sem fejlődött ki, ezt mâr nem tudtam meg mert a kontroll napjàn vetéltem el. Egyik doki szerint 1 mensit, màsik szerint 2 vàrjunk ki...Szerintetek?

2013. aug. 13. 06:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én is ennyi idősen vetéltem. Nekem a doki azt mondta, hogy egészségügyileg bármikor jöhet a baba, de a lelki részét nem kell tudni. Ez meg egyénfüggő. Van, akit egyáltalán nem visel meg a vetélés, van aki fél év után is nehezen "veszi rá magát" újra.

Mi úgy voltunk férjemmel, hogy mivel engem nagyon megviselt az egész, kihagytunk egy ciklust. A következőben már próbálkoztunk, nem sikerült, most meg reménykedek éppen, mert két napja késik.

Ha nem érzel semmit (görcs, fájdalom), nem vérzel és/vagy nincs lázad, akkor valószínűleg semmilyen szövődmény nem maradt és nyugodtan lehet próbálkozni ismét.

Drukkolok! :)

2013. aug. 13. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
"lelki részét NEKEM kell tudni..." (bocsi) :)
2013. aug. 13. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem is megviselt a vetélés, főleg hogy első babànk lett volna. De nem szomorkodok, mert a vàgy egy kisbaba utàn erőssebb a bànatomnàl...nem vérzek nem görcsölök nincs làzam...vetélés utàn 2 héttel volt peteérésem is.

Holnap vagy holnaputàn kell megjönnie, utàna lehet ismét próbàlkozunk.

Neked pedig drukkolok a pozitív tesztért :-)

6-os voltam

2013. aug. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!