Mikortól próbálkozhatunk újra?
Én is pont erre vagyok kívàncsi...tettem is fel kérdést, de nem érkezett még vàlasz.
Én 8 hetesen vetéltem el spontàn, kiürültem teljesen, műteni nem kellett. Lehet az embrió sem fejlődött ki, ezt mâr nem tudtam meg mert a kontroll napjàn vetéltem el. Egyik doki szerint 1 mensit, màsik szerint 2 vàrjunk ki...Szerintetek?
Utolsó!
Én is ennyi idősen vetéltem. Nekem a doki azt mondta, hogy egészségügyileg bármikor jöhet a baba, de a lelki részét nem kell tudni. Ez meg egyénfüggő. Van, akit egyáltalán nem visel meg a vetélés, van aki fél év után is nehezen "veszi rá magát" újra.
Mi úgy voltunk férjemmel, hogy mivel engem nagyon megviselt az egész, kihagytunk egy ciklust. A következőben már próbálkoztunk, nem sikerült, most meg reménykedek éppen, mert két napja késik.
Ha nem érzel semmit (görcs, fájdalom), nem vérzel és/vagy nincs lázad, akkor valószínűleg semmilyen szövődmény nem maradt és nyugodtan lehet próbálkozni ismét.
Drukkolok! :)
Engem is megviselt a vetélés, főleg hogy első babànk lett volna. De nem szomorkodok, mert a vàgy egy kisbaba utàn erőssebb a bànatomnàl...nem vérzek nem görcsölök nincs làzam...vetélés utàn 2 héttel volt peteérésem is.
Holnap vagy holnaputàn kell megjönnie, utàna lehet ismét próbàlkozunk.
Neked pedig drukkolok a pozitív tesztért :-)
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!