Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikortól próbálkoz...

Szerintetek mikortól próbálkozhatunk újra a babával? Okt.3-án vetéltem el, spontán 7 hetesen, nem kellett kaparni, (a doki szerint nem szabad bolygatni a méhet ha nem muszáj) és kitisztultam elvileg magamtól.

Figyelt kérdés
November 3-án rendesen megjött a mensim is. Tényleg 3 hónapot kellene várni?Úgy érzem már rendben vagyok, nem tudni mi volt a vetélés oka, mert a vizsgálatok negatív lettek (a szövetdarabot is megvizsgálta,semmi kórosat nem találta)Mégis kételyeim vannak nem hiszem, hogy csak úgy minden ok nélkül vetéltem el.Merjünk próbálkozni? 28 vagyok már, a párom 39.
2010. nov. 16. 19:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és kérdezném még, hogy ha szeretkezünk éppen mikor peteérésem van, de nem megy el bennem a párom akkor van esélye hogy terhes legyek? Mert állítólag vetélés után könnyen teherbe lehet esni, mivel még nem merjük rendesen csinálni megszakítással védekezünk, de gondolom akkor kevés az esély.
2010. nov. 16. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
megvárnám a 3 hónapot biztos ami biztos...
2010. nov. 16. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
a kovetkezo ciklusban mar probalkozhattok...nem lesz semmi baj. Az ilyen korai veteles nem mas mint termeszetes szelekcio...tudom hogy megvisel, meg kell siratni es aztan irany a kovetkezo. ne keress okokat a termeszet neha ilyen durvan intezi el a dolgokat. valoban sokkal "fogekonyabb" leszel pont azert mert most a tested mindent belead hogy valami jot produkaljon. normalis esetben azert szoktak mondani 3 hoanpot mert egy kaparasnal megnyitjak a mehszajat is es kb ennyi ido kell neki amig total helyre tud allni. Nekem annyit mondott anno az orvos hogy amint megjon magatol (semmi gyogyszer ami meghozna) lehet is kezdeni. sok sikert
2010. nov. 16. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem annak idején fél évet mondtak egy spontán vetélés után...
2010. nov. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!