Ha antibiotikumot szedek, akkor is próbálkozhatunk a babával?
Figyelt kérdés
hólyaghurutom van,és antibiotikumot szedek.most van a pé-m.akkor most próbálkozhatunk,vagy inkább várjak vele 1 hónapot?2011. szept. 20. 22:17
1/6 anonim válasza:
próbálkozhattok. nekem is ebben a hónapban volt hólyaghurutom és kérdeztem az orvosom, mondta hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz, mert ha erős az embrió akkor megtapad bármi áron és kész.
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom! Nekem meg pont azt mondta anno a dokim,hogy antibiotikumot szedek,akkor abban a hónapban ne nagyon erőltessem a babát!
3/6 anonim válasza:
én előző hónapban hólyaghurutos voltam, most meg mandulám gyulladt be, és olyan antibiotikumot kaptam amit 560 terhes nőn teszteltek és nem okozott magzati károsodást.
első voltam.
4/6 anonim válasza:
Ezért a legjobb szerintem,ha dokit kérdezel meg. Nem tudni,hogy te mit szedsz, annak van-e hatása!
5/6 A kérdező kommentje:
most jöttem a dokitól,és ö is azt mondta,mint az elsö válaszoló,hogy nincs sok köze a kettönek egymáshoz,és ez nincs veszéllyel az embrióra.
köszi a válaszokat!
2011. szept. 21. 12:49
6/6 anonim válasza:
első voltam
ugye megmondtam!
tudod, ha ezek a gyógyszerek bezavarnának neki akkor már régen rossz és lehet jobb is ha nem marad meg. először a te egészséged a fontos és ha már te az vagy akkor jöhet az egészséges baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!