Missed ab után mikor próbálkozhatunk leghamarabb újra? Most csütörtökön volt műtétem.
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 17:30
1/6 anonim válasza:
Nekem minimum 6 hónapot mondtak, mire újra lehet babára gyúrni. Összebújni 1 hónap múlva.
2/6 anonim válasza:
Szia. Sajnálom. Ez attól függ lelkileg mennyire viselt meg.. Engem annyira hogy ettől a hónaptól kezdtünk újra próbálkozni a párommal, nekem 1 év kellett.. De fé évet minimum várj míg megerősödik a tested.. és a lelked...
3/6 anonim válasza:
Nekem 2 hónapot mondtak (csak petezsák volt,az is nagyon kicsi,elkezdtem vérezni,de befejezték műtéttel,6 hetes voltam)
4/6 anonim válasza:
Szia..
nagyon sajnálom,ami veled történt.
Nekem 12.héten derült ki,hogy már nem él a picikém:(
A műtét utáni 4. hónapban teherbe estem.
Most vagyok a 32.hétben.
Kaptam utrogestánt és mondhatom szinte probléma mentes a babavárásom.
Az orvosom azt mondta,hogy ha megtud tapadni akkor már alkalmas a méh a kihordásra.A többi a bébin múlik (genetikailag rendben van e stb.)
Szerintem amikortól már összebújhattok nem kell védekezni,addig úgysem esel teherbe amig nem regenerálódott a méhed.
De fontos,hogy próbálj ne nagyon rágörcsölni.
Mielőbbi babázást kívánok Neked!
Ja,folsavat és e-vitamin szedését ajánlom ...ezek segitenek majd.
Minden jót kívánok!
5/6 anonim válasza:
szia nagyon sajnálom és együtt érzek veled. nekem pont fél éve volt műtétem(4-6 hót mondott a doki), januártól már rágyúrtunk és meg is lett az eredménye, csütörtökön pozit teszteltem, tehát lelki és fizikai állapotod ha sinen van, vágjatok bele. kitartást.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatásokat mindenkinek.
2011. febr. 14. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!