A nők nagy része miért érez késztetést arra, hogy a Facebookra feltegyék a terhességükről készült képeket?
Vannak emberek, akik a facebookon élik az életüket. Apósom ott politizál, egyik volt osztálytársam FB posztok segítségével dolgozza fel a párkapcsolati traumáit, és ismerek olyat is, aki minden elcseszett pénteki buliból posztol, mintha az lenne a létezés csúcsa, hogy berongyolumk egy ingyenes pesti buliba, miután berúgtunk a Kőbányaitól.
Ki lehet emelni pont a terhes nők csoportját, de ez inkább egy embertípus, ami mindkét nemben, minden korosztályban és minden élethelyzetben előfordul.
Tulajdonképpen miért oszt meg bárki bármit a Facen?
Azért, hogy mások lássák. Mert büszke rá, dicsekedni akar vele, azt szeretné, hogy mindenko tudja, milyen jó neki, hogy értékesnek tartsák. Tök mindegy, hogy utazás, gyerek, diploma, minden képnek ez a célja.
Ez egy tipikus emberi tulajdonság.
#3,#4
Igaz :D
4
Csak az helyzet, hogy vannak bizonyos élethelyzetek ami a privát szférára tartoznak, márpedig az, hogy felcsináltak X hónappal ezelőtt, az a kutyát nem érdekli. Kb. 1 szinten van a p.csamutogatós képekkel.
Fotózgasd magad, küldd el a barátaidnak, tegyél ki macskás, kutyás, főzős képeket meg videókat, de az emberek 90%-a pont le.zarja hogy hányadik hónapban mekkora a hasad miután bekaptad a legyet.
#8 Nem szoktam semmit. Csak egy profilképem van fent az is úgy hogy ne lehessen rákattintani csak picibe lássák, hogy aki ismer, felismerje hogy én vagyok :D
Tudom, velem van a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!