Az ilyen videókat nem kéne törölni YouTube-ról?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=m4Qpfc_sR_M
Nem, nem elég az, hogy ki van kapcsolva a kommentelési lehetőség, mert attól még elég sok borult elméjű ember látja. Ahogy az sem kifogás, hogy AI-generáltak a lányok, mert eleve az se normális, aki ilyen fotókat csináltat egy algoritmussal.
dec. 6. 08:56
1/6 anonim válasza:
figyelemfelkeltésre van,így többen kattintanak a videóra és nézik meg,nem kell ebbe többet látni.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ez szerintem AI. Ha nem, akkor ezek nem kiszivárogtatott felvételek, hanem a lányok a közösségi médiának szánták és töltötték fel. Akkor is, ha láthatóan nem nagykorúak. Ha meg már ott van, letölthető és felhasználható.
3/6 anonim válasza:
Ilyen világban élünk, teljesen normális (sajnos) mindennek a túl szexualizálása. Természetesen, ha ezen az álláspontot vagy, hogy ez rossz dolog, akkor fap*na, irigy, feminista(?) vagy még sorolhatnám, hogy mi vagy, de nincs értelme.
4/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, este tutujgatom majd a jancsit erre.
5/6 anonim válasza:
Vitathatatlanul szépek, ez tény, DE hogy-hogy nem veszitek észre, hogy bizonyos helyeken nagyon furán sikerültek ezek a képek? Például a második képen alig van válla/karja a bal oldali leányzónak.
6/6 anonim válasza:
Akármennyire AI generáltak, sztem törölni kellene. Nem normális, hogy max. 14-15 évesnek tűnő lánykákat ennyire szexualizálva jelenítenek meg durván látványos tevepatával meg sportpólón átütő bimbikkel (ami meg, offtopic, elég hiteltelen, mert a tényleg sportoló csajok ekkora mellekhez bőven sportmelltartót vesznek, ami alól nem fog így átütni a mellbimbó).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!