Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történne akkor ha az...

Mi történne akkor ha az emberek élethossza felmenne 100- 1 000 000 évre? Milyen hatással lenne az egyénre? Negatív vagy pozitív lenne?

Figyelt kérdés

dec. 5. 15:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem megnőne az öngyilkosok száma..
dec. 5. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos része a kérdésnek hogy öregedés is hogy történne.
dec. 5. 15:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszolhatattlan.
dec. 5. 15:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Már most több, mint 8 milliárdan vagyunk, ez is több, mint kellene. Hamar éhen halnánk, az tuti.
dec. 5. 15:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal megnőne a nyugdíjkorhatár.

Egyébként ilyenre nem lehet válaszolni. Ha csak több száz év lenne akkor is nagyon nehéz lenne megtippelni is de így 1millió évvel számolva senki nem fogja tudni.

Ez úgy lenne érdekesebb még, hogy ilyen hosszú életkor csak akkor lenne elérhető ha nincs gyereke az illetőnek és azonnal steril lenne ha betölt egy bizonyos kort.

Ha csak néhány ember számára lenne ez elérhető akkor idővel mind a leggazdagabbak közé tartoznának mert az idő mint tényező nekik nem számít.

dec. 5. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem pozitív, ez ugyanis előbb-utóbb mindenképp megtörténik, milheyst a ember a test biokémiájának a teljes nyelvét megismeri.

Rövid távon nem tudom a következményeket. Hosszú távon az ember valószínűleg más hardverre teleül át. Elosztott módon leszün jelen az univerzumban, kóbor áramok vagy más alapjelenségek formájában szerte a fémekben meg a plazmában. Létezésünk nehezen lesz kimutatható kívülállók számára, mert lényegében az információgazdag kód megkülönböztethetetlen a fehérzajtól.

Valósznű, hogy a földönkivüliek már most is ilyen formában van a jelen, és ez lesz a mi sorsunk is. Beleolvadunk a kozmoszba.Tulajdonképp ez logikus is, hisz ez mármost is igy van fordítva, a lefelé irányban. A hangyák, baktériumok, amőbák, egyszerű állatok számára mi az ember? A kozmosz része, nem tudnak minket felfogni.

dec. 5. 16:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már ez a várható 80 év is sok, pedig még csak 35. évemben tartok.:S
dec. 5. 16:43
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
Van, akinek nagy szerencse, azaz akinek alapból van célja-terve-jövője, viszont akinek van egy (alap)betegsége, annak átok lenne.
dec. 5. 17:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 millió év az tényleg sok. De szerintem 800 évesen sokan elmennének a Dagobah rendszerbe, aztán ameddig velük van az erő, addig élnének. Mérges kígyó, oroszlán nincs ebben a rendszerben, úgyhogy egész barátságos hely. 😄
dec. 5. 17:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan túlnépesednénk a bolygót, jönnének a háborúk, népirtások, vírusok, éhinség.
dec. 5. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!