Hogyan kezeljem lazábban az életet és legyek pozitív & nyitott?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Sokan gondolhatjátok, hogy még nagyon fiatal, én mégis úgy érzem, hogy le vagyok maradva. Ugyan van két diplomám, de nem vagyok medior szinten egy neves multinál - azért ezt említem, mert jelenleg a karrier téma okozza a legnagyobb fejtörést számomra. Úgy érzem, mintha nem találnám a helyem. Nem tudom, mi lesz velem egy év múlva, hol leszek, kikkel leszek és ez nagyon frusztrál. Nem mondom, hogy kontroll mániás vagyok, mert nem vagyok az, de szeretek tervezni, szeretem a kiszámíthatóságot és nem tudom kezelni a bizonytalanságot. 24 évesen ott tartok, hogy a negyvenes korosztályt irigylem, akiknek van már egy kialakult élete egy stabil karrierrel, és ez nagyon nem normálisan.2024. júl. 11. 21:25
1/3 anonim válasza:
24 évesen már nem vagy fiatal, főleg ha karriert akarsz építeni. Akik megépítették a karriert és 40 évesen jó cégük, vállalkozásuk van azok már tizenévesen fogtak bele és tanultak bele. Jól érzed, hogy 24 évesen para van. Ebből jó, sikeres karriert nehéz lesz épìtened. Egyik ismerősömnek szállodája van, már tizenévesen segítette a szüleit a szálloda üzemeltetésbe és beletanult és átvette tőlük. Másik asztalos már tizenévesen fűrészelt és csinált bútorokat. Szóval 24 évesen késő J.
2/3 anonim válasza:
Ne higgy az elsőnek, hülyeségeket beszél. 30 évesen fogalmam se volt mit kezdjek magammal, 36 évesen saját cégem van és jól megélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!