Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit üzennél egy számodra ➕...

Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek?

Figyelt kérdés

okt. 9. 20:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ezt a plusz és minusz jelet hogy csináltad? :)
okt. 9. 20:45
 2/17 A kérdező kommentje:
okt. 9. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

A +nak: köszönöm, hogy annak idején megismerhettem.

A -nak: mindenkinek egy az útja.

okt. 9. 22:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Lehet csak a pozitívnak vagy csak a negatívnak üzenni, nem kell mindkettőnek.
okt. 9. 23:25
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

+: köszönöm, hogy számíthatok rátok.

-: 1.: köszönöm a leckét, és, hogy talán akaratlanul is megtanítottál kiállni magamért.

2.: sajnálom, hogy úgy értek véget a dolgok, ahogy. Tudom, nem mentség, de akkor mást nem láttam megoldásként.

okt. 10. 10:31
 6/17 Kései Sirató ***** válasza:
77%

1. Tanulj meg németül és hagyd el ezt az országot végleg, ha nem akarsz éhen halni, vagy máról holnapra élni.

2. Számomra negatív fontos embernek, mint pl. a főnökömnek, akit nem kedvelek: Vegyél nagyon fel sok hitelt és terheld meg a házad!

okt. 10. 12:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

+ Köszönöm.

- Emberségből megbuktál pedig bőszen hirdeted. Gerincműtétre ne menj, nem fogják nálad megtalálni. Gyávaságból jeles.

okt. 11. 18:15
 8/17 anonim ***** válasza:

+ köszönöm, hogy vagytok nekem

- ennyi idő elteltével se tudom megbocsátani, amit tettél. Ne akarja te csak “tanítgatni” másokat. Remélem már kezelteted magad, és másokkal nem fogod ezt megcsinálni még egyszer, amit velem tettél. De amennyire ismerlek valószínűleg még mindig a saját poklodat éled, amit teremtettél.

okt. 12. 11:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

+: Egyikünk sem normális, de szeretlek titeket <3

-: Rosszul esett, főleg, hogy nem jött rá magyarázat.

okt. 12. 18:33
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem muszáj mind a pozitív, mind a negatív személynek üzenni, lehet egynek is, például csak a pozitívnak, vagy csak a negatívnak!
okt. 12. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!