Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az a mondat (akár pozitív,...

Mi az a mondat (akár pozitív, akár negatív), amit valaki mondott neked, és azóta is a fejedben van?

Figyelt kérdés
júl. 29. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ilyen. Vagy lepattan mert nem igaz, vagy fàjóan de magamnak is beismerem és jobban figyelek magamra az adott területen.
júl. 29. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapból mozgássérült vagyok, de önállóan járok-kelek. 1* suli utáni korrepre mentem egy utcában, ahol 2 nő beszélgetett.

Az egyik idősebb, a másik fiatalabb volt. Miután elmentem mellettük, nemsokára kezdtem lefordulni egy mellékutcába és az idősebbik utánam kiabált, hogy:

"Az ilyennek tolókocsi kéne".

Akár igaza volt, akár nem, nem ez lett volna a módi közölni a gondolatát.

júl. 29. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hát ez egy iszonyúan bunkó megnyilvánulás volt.
júl. 29. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány jó évünk van még hátra...
júl. 29. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszként és fiatal felnőttként is borzasztó volt az önértékelésem. Kb. 26 éves koromra jutottam el arra a szintre, hogy ne kérjek bocsánatot azért, mert valaki más nekemjött :D

Érettségi környékén ki voltam borulva valamin, beszélgettünk az egyik tanárommal, aki amúgy nagyon jó pedagógus volt így utólag visszatekintve, puszta passzióból ismerte, és odafigyelt a diákjaira, és ő mondta akkor azt, hogy "remélem, egyszer majd sikerül magát ugyanúgy látnia, ahogy a többiek látják". Akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, de valamiért megmaradt, most, hogy ez megtörtént, és tényleg nagyjából reálisan tudom megítélni magamat meg a teljesítményemet, most értettem meg, hogy a legjobb dolgot kívánta, amit csak a 18 éves énemnek kívánni lehet. Sokszor eszembe is jut, hogy vajon ő emlékszik-e erre (gondolom, már rég nem), mert egyébként úgy felkeresném, hogy elmondjam, hogy megtörtént, és kösz.

júl. 29. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

#2:

ez egy nagyon érzéketlen, tahó megnyilvánulás volt a részéről... nagyon sajnálom!

Negatív:

apának nagyon rossz időszaka volt, és az akkori frusztrációját egy veszekedésünk közben rajtam vezette le: "te vagy életem legnagyobb hibája!".

Pozitív:

"te egy nagyon értékes ember vagy, ne hagyd, hogy bedaráljanak!" - gyakorlatom alatt szinte azonnal mélyvízbe dobtak (ami jót tett és szükségem is volt rá), ahol sokáig jól teljesítettem, míg ki nem fogtam egy problémás ügyfelet. Utána jött oda hozzám az egyik "kolléga", és ezt mondta vigasztalásul. És éreztem, hogy komolyan gondolta.

"kivételesen tehetséges és különleges diák vagy, örülök, hogy a tanárod lehettem". - a dékánhelyettes mondta, a diplomaosztóm előtt nem sokkal. El nem tudom mondani, hogy mennyire sokat jelentett ezt hallani tőle.

júl. 30. 00:08
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
pozitív: „HÁT KÖRBEAUTÓZZAAA!!!”
júl. 30. 02:59
 8/15 anonim ***** válasza:
"Nézd meg és menj tovább!" (egy cigány srác a Nyóckerben:)
júl. 30. 05:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Negatív:

belőled nem lesz semmi - apám

Minden tehén fekete söteteben - szex közben a partnertől

Pozitív:

Hát az sajnos nincsen. :/

júl. 30. 07:30
 10/15 anonim ***** válasza:
"Minden tehén fekete söteteben - szex közben a partnertől" MI?!!! És folytattad amúgy? Nem rosszból, nem tehetsz róla, hogy ekkora seggfejjel sodort össze az élet, de ez így mi a bánat. Miért fekszel le valakivel, ha utána sértegeted (már, ha nem ez volt megbeszélve, nyilván).
júl. 31. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!