Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy mai 20 éves, ha az élete...

Egy mai 20 éves, ha az élete múlna rajta rájönne (magától), hogy utcai fülkéből is lehet telefonálni?

Figyelt kérdés
Nemrég tapasztaltam, hogy egy 20 év körüli illetőnek az utcán kölcsön kellett kérnie valakitől a telefont egy telefonálásra, és az okát elmondania elég kínos volt. Tőlem is kérték már el a telefont azzal a szöveggel, hogy telefonálniuk kell. Ott nem volt semmi kínos, de akkor se értem miért nem kérnek inkább 200 forintot telefonálásra. (Meg valószínűleg volt is náluk 200 forint, szóval még csak kérni se kellett volna.)
tegnap 10:23
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen fülke fétises vagy?
tegnap 12:48
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
39: de b.ki... még mindig alapvetésnek tartod, hogy ott van a közelben egy működő fülke. Pedig lehet, hogy nincs a közelben, lehet, hogy nem működik és az is sanszos sajnos a mai magyar valóságban, hogy mind a kettő. Akkor meg miért nem logikusabb az, hogy odamegyek vikhez és elkérem a telefont? Ugyanezt a tudakozós hacacárét meg lehet csinálni mobilról is.
tegnap 12:52
 43/58 A kérdező kommentje:

Mert totál életképtelenek vagytok a telefonotok nélkül. Mikor szexet akarok megbeszélni egy 20-on évessel, kiderül, hogy neki nehezére esik a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban találkozni. Ha a találkozó előtti fél órában semmilyen üzenetet nem írok neki, azt ő úgy veszi hogy eltűntem, pedig egyáltalán nem tűntem el, és oda is érek időre, de neki 10 percenkent be kell számolnom, hogy hol vagyok és mikor érek oda.

tegnap 12:53
 44/58 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom, hogy a telefonfülkék mekkora része működik (elvégre veletek ellentétben valódi tapasztalattal rendelkezem erről). És amúgy teljesen mindegy hogy van-e működőképes fülke a közelben, ha ott van három méterre, azt se próbáljátok ki.

tegnap 12:55
 45/58 anonim ***** válasza:
100%

Látod? Mondtam én, hogy boomer vagy 😂

Miért nem a saját korosztályodban keresel szexpartnert?

tegnap 12:58
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
44: na, múltkor pont kipróbáltam egyet heccből... vagyis hát akartam volna, de nem működött.
tegnap 12:58
 47/58 anonim ***** válasza:
Ja igen, az meg a vicc kategória, hogy boomer barátunk 20onéves csajokkal akar dugni, és csodálkozik, hogy nem az a logikus gondolkodás neki, mint egy boomernek. Ez kb. az a szint, amikor vki azon vinnyog, hogy miért a nyugatis SPAR-ban veszek gyümölcsöt, amikor ott van a Lehel téri piac. Tudom, hogy ott van a piac, de nem kényelmesebb a SPAR több okból is.
tegnap 13:00
 48/58 A kérdező kommentje:
En is 20-on éves vagyok.
tegnap 13:01
 49/58 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD "Mikor szexet akarok megbeszélni egy 20-on évessel" Na csak kibújt a szög a zsákból! A kis sértett egójával itt hisztizi ki magát, mert felültették. :D
tegnap 13:01
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeretne veled találkozni, az fog is. ;)

Szerintem alapvető illem, hogy a találkozó napján dobsz egy megerősítő üzenetet. Biztos ami biztos.

Most komolyan, minek vagy ennyire rászállva a fülkékre? Van annál gyors és egyszerűbb megoldás is.

23/N

tegnap 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!