Egy mai 20 éves, ha az élete múlna rajta rájönne (magától), hogy utcai fülkéből is lehet telefonálni?
Mert totál életképtelenek vagytok a telefonotok nélkül. Mikor szexet akarok megbeszélni egy 20-on évessel, kiderül, hogy neki nehezére esik a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban találkozni. Ha a találkozó előtti fél órában semmilyen üzenetet nem írok neki, azt ő úgy veszi hogy eltűntem, pedig egyáltalán nem tűntem el, és oda is érek időre, de neki 10 percenkent be kell számolnom, hogy hol vagyok és mikor érek oda.
Pontosan tudom, hogy a telefonfülkék mekkora része működik (elvégre veletek ellentétben valódi tapasztalattal rendelkezem erről). És amúgy teljesen mindegy hogy van-e működőképes fülke a közelben, ha ott van három méterre, azt se próbáljátok ki.
Látod? Mondtam én, hogy boomer vagy 😂
Miért nem a saját korosztályodban keresel szexpartnert?
Aki szeretne veled találkozni, az fog is. ;)
Szerintem alapvető illem, hogy a találkozó napján dobsz egy megerősítő üzenetet. Biztos ami biztos.
Most komolyan, minek vagy ennyire rászállva a fülkékre? Van annál gyors és egyszerűbb megoldás is.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!