Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy mai 20 éves, ha az élete...

Egy mai 20 éves, ha az élete múlna rajta rájönne (magától), hogy utcai fülkéből is lehet telefonálni?

Figyelt kérdés
Nemrég tapasztaltam, hogy egy 20 év körüli illetőnek az utcán kölcsön kellett kérnie valakitől a telefont egy telefonálásra, és az okát elmondania elég kínos volt. Tőlem is kérték már el a telefont azzal a szöveggel, hogy telefonálniuk kell. Ott nem volt semmi kínos, de akkor se értem miért nem kérnek inkább 200 forintot telefonálásra. (Meg valószínűleg volt is náluk 200 forint, szóval még csak kérni se kellett volna.)
tegnap 10:23
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
9: Mivel fejből nem tudok szinte egy telefonszámot sem, így a telefonom nélkül nem tudok kit felhívni max a 112-t. Ha annyira életbevágóan fontos, hogy telefonáljak valakinek, akkor b.szki veszek instant egy legolcsóbb okostelót, belépek rajta a google fiókommal, amiből már meglesznek a számok.
tegnap 11:24
 12/58 A kérdező kommentje:

Itt legfeljebb számomra lehet sértő, amit néhány válaszoló csinál.

tegnap 11:29
 13/58 A kérdező kommentje:
Pl. amit itt 11-es csinál, az nem más mint a kérdésem szétbarmolása, teleszemetelése felesleges kommentekkel.
tegnap 11:30
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan mondod, akkor hiperérzékeny lehetsz.

Tekintve, hogy ez egy válasz a kérdésedre. Az eddigi válaszokból is az következik, hogy tudják mi az a telefonfülke.

tegnap 11:34
 15/58 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, hogy tudják-e, hanem azt hogy a gyakorlatban eszükbe jutna-e használni. Leírtam két tapasztalati példát is, ami inkább arra utal, hogy nem jutna eszükbe használni.
tegnap 11:38
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és ha eszükbe jutna nem jelenti, hogy szeretnének élni is a lehetőséggel. Mint ahogy írták itt páran.
tegnap 11:43
 17/58 A kérdező kommentje:
Hanem inkább kitárgyalják mások előtt a kínos magánügyeiket?
tegnap 11:47
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

99%-ban NEM lehet telefonálni, sőt, amikor még működtek az utcai fülkék, akkor is a fele nem funkcionált, mert vagy eltömték a pénzbedobó nyílást, vagy megrongálták a készüléket.

Tizes, azért érzi jobban magát, mert egy megkeseredett szr. Ennyi ez oka.

tegnap 11:50
 19/58 A kérdező kommentje:
"Hanem inkább kitárgyalják mások előtt a kínos magánügyeiket?"
tegnap 11:51
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

Okoskodás helyett meg mutass már nekem egy utcai fülkét, ami használható :D Ja, az nem megy, csak mások leszólása.

Szánalmas az ilyen ember, mint te is.

tegnap 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!