Egy mai 20 éves, ha az élete múlna rajta rájönne (magától), hogy utcai fülkéből is lehet telefonálni?
Figyelt kérdés
Nemrég tapasztaltam, hogy egy 20 év körüli illetőnek az utcán kölcsön kellett kérnie valakitől a telefont egy telefonálásra, és az okát elmondania elég kínos volt. Tőlem is kérték már el a telefont azzal a szöveggel, hogy telefonálniuk kell. Ott nem volt semmi kínos, de akkor se értem miért nem kérnek inkább 200 forintot telefonálásra. (Meg valószínűleg volt is náluk 200 forint, szóval még csak kérni se kellett volna.)ma 10:23
1/58 anonim válasza:
Használtad-e manapság ezeket a fülkéket? Nagyrészt sok helyről már eltávolították őket, sok helyen ahol, van se működik vagy utcai publikus vécéként üzemel. Konkrétan így fejből csak egy helyet tudok ahol használható állapotban vannak
2/58 anonim válasza:
Többségében tudjuk, hogy működnek ezek a telefonok, de vagy nincsen a környéken, vagy nem működik, vagy gyomorforgató szaga van, vagy egyszerűen gyorsabb és könnyebb elkérni valakitől a telefonját.
Nem vagyunk ostobák, ha van egyszerűbb módja a problémamegoldásnak, akkor azt fogjuk választani.
23/N
3/58 A kérdező kommentje:
Ja, hogy nektek egyszerűbb a kínos magánéleteteket mások előtt megbeszélni, értem.
ma 10:44
4/58 anonim válasza:
Én próbáltam már ilyen próbafülkét, csak kíváncsiságból, de nem sikerült felhívni a tárcsázott számot. És szerintem nem az én hibámból.
Egy 20 éves lány
5/58 anonim válasza:
40 vagyok, de eszembe nem jutna ilyen fülkéből telefonálni. Első válaszoló leírta miért.
6/58 A kérdező kommentje:
"eszembe nem jutna ilyen fülkéből telefonálni"
Mit tettél legutoljára, amikor mindenképpen kellett telefonálnod, és nem volt nálad telefon?
ma 10:59
7/58 anonim válasza:
Vannak még ilyen fülkék??? Működnek egyáltalán???
9/58 A kérdező kommentje:
Szóval fel se fogtad a kérdést. Félfogyatékos emberek a továbbiakban ne írjanak.
ma 11:13
10/58 anonim válasza:
Kérdező, igazi boomer hozzáállásod van. Annyit magyarázz el kérlek, hogy miért érzed jobban magad mások leszólásából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!