Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el hogy...

Hogyan fogadjam el hogy holnap 20 éves leszek?

Figyelt kérdés

Pedig tisztára nem régnek tűnik hogy 10 éves gyerek voltam. Most meg egy 20 éves felnőtt férfi vagyok.

2004-ben születtem, de ha később születtem volna akkor fiatalabb lennék most.):

szept. 13. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Na, én meg 34 éves nő vagyok.. Nekem a 30. életévem betöltése volt egy kicsit furcsa, de a 20 az egyáltalán nem. Iszonyat fiatal vagy. Szervezz a haverjaiddal egy bulit holnapra. Jó szórakozást.
szept. 13. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Ez ilyen tesó, 10 év múlva pedig már 30 évesek leszünk, furcsa lesz majd belegondolni abba is. Egyébként boldog szülinapot előre is!

- egy szintén 2004-es.

szept. 13. 14:47
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Örömmel! Jaj, de jó, még csak 20 éves vagyok, nem olyan vén xar, mint pl. aki ezt a választ írta :-)
szept. 13. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

Inkább élvezd ki, hogy még CSAK 20 éves vagy. Én múlt hétvégén töltöttem a 30-at és eléggé megviselt.

Bár 20 lehetnék még... Nagyon nagyon fiatal vagy.

N

szept. 13. 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

Férfiként szerintem a 20-25 akkor megterhelő, ha még semmit nem tettél le az asztalra.

Nőként a 30 akkor megterhelő, ha nem szaladgál az asztal körül pár gyerek.

szept. 13. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy mennyinek érzed magad.
szept. 13. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
#5 Nálam nem szaladgál egy gyerek sem, nekem az lenne megterhelő, ha szaladgálna, sőt tovább megyek, inkább a "mikor fognak gyerekek szaladálni a házban? " társadalmi elvárás az igazán megterhelő.
szept. 13. 15:25
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Én is tisztán emlekszem hogy nemrég voltam kislány. Bár még csak 23 vagyok, de olyan elénk pl a 8-9 éves kor is mintha tegnap lett volna
szept. 13. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
86-ban születtem, és nem visel meg, hogy maholnap 40 leszek. 20 éves vagy, nem 80. Csapj egy jó bulit. Semmi sem fog változni mostanában attól, hogy kettessel kezdődik az éveid száma.
szept. 13. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

Szokj hozzá, mert ez ennél már csak több lesz!

Üdv, egy 43 éves vén f***.

szept. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!