Elvileg 20 éves korig kapnánk családi pótlékot, ha tanulok. Az osztályban mindenki kap. Akkor nekem miért nem fogadják el a hivatalban az iskolalátogatási lapot?
Figyelt kérdés
Az iskolában kértem iskolalátogatási papírt.De a hivatalban nem fogadták el,nem kapok családi pótlékot.A többi mind kap az osztályból.Vagy ezt most a hivatalnoknő dönto el,hogy ki kaphat és ki nem?2017. jan. 3. 17:56
1/12 anonim válasza:
Mert még mindig általános iskolába jársz.
2/12 anonim válasza:
gondolom fűztek hozzá egy indokot is, mikor elutasították..
3/12 A kérdező kommentje:
13.-as vagyok.Nem utasíthatják vissza,amikor mindenki más megkapja
2017. jan. 3. 18:16
4/12 anonim válasza:
dehogynem. És meg is indokolták.
5/12 A kérdező kommentje:
Mégis mi alapján tehetik ezt hogy nem fogadják el ezek az imperialista kutyák?
2017. jan. 3. 18:55
6/12 anonim válasza:
...
látod kérdező tanultál volna inkább vmi normális szakmát ahelyett h a cigánymentalitást vitted volna tovább, és most százezreket kereshetnél ahelyett, hogy sírsz itt pár ezer forint csp-n.
amúgy már kétszer leírtam, hogy miért tették, amit tettek.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem én voltam a hivatalba,nekem nincs időm lemenni,mert suliban vagyok.Anyám vitte le.Nem tudom,neki mit mondtak.De nem tehetik ezt,a többi gyerek ugyan úgy megkapta ugyan ezzel a papírral a pótlékot,mégis mi joga lenne annak a nőnek az én papíromat visszautasítania?
2017. jan. 3. 19:12
8/12 anonim válasza:
Anyud figyeljen oda mit mondtak neki, mert valami indoklás biztos, hogy volt.
Ha azt se tudod miért utasítottak el, akkor ne károgj, először járj utána.
9/12 anonim válasza:
Ha nappalin tanulsz, közoktatásban, akkor el kell fogadniuk, olyan nincs, hogy nem fogadják el. És nem is létezik indok, hogy miért nem fogadják el, mert el kell fogadniuk minden esetben.
10/12 anonim válasza:
Külön kiemelném a "jogosultsági feltétel" részét.
Valószínűleg ott lesz valami bibi. Lehet, hogy túl sok az igazolatlan mulasztásod, vagy valami egyéb dolog hibádzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!