Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvileg 20 éves korig kapnánk...

Elvileg 20 éves korig kapnánk családi pótlékot, ha tanulok. Az osztályban mindenki kap. Akkor nekem miért nem fogadják el a hivatalban az iskolalátogatási lapot?

Figyelt kérdés
Az iskolában kértem iskolalátogatási papírt.De a hivatalban nem fogadták el,nem kapok családi pótlékot.A többi mind kap az osztályból.Vagy ezt most a hivatalnoknő dönto el,hogy ki kaphat és ki nem?

2017. jan. 3. 17:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
40%
Mert még mindig általános iskolába jársz.
2017. jan. 3. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
gondolom fűztek hozzá egy indokot is, mikor elutasították..
2017. jan. 3. 18:00
 3/12 A kérdező kommentje:
13.-as vagyok.Nem utasíthatják vissza,amikor mindenki más megkapja
2017. jan. 3. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
dehogynem. És meg is indokolták.
2017. jan. 3. 18:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Mégis mi alapján tehetik ezt hogy nem fogadják el ezek az imperialista kutyák?
2017. jan. 3. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:

...

látod kérdező tanultál volna inkább vmi normális szakmát ahelyett h a cigánymentalitást vitted volna tovább, és most százezreket kereshetnél ahelyett, hogy sírsz itt pár ezer forint csp-n.

amúgy már kétszer leírtam, hogy miért tették, amit tettek.

2017. jan. 3. 19:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem én voltam a hivatalba,nekem nincs időm lemenni,mert suliban vagyok.Anyám vitte le.Nem tudom,neki mit mondtak.De nem tehetik ezt,a többi gyerek ugyan úgy megkapta ugyan ezzel a papírral a pótlékot,mégis mi joga lenne annak a nőnek az én papíromat visszautasítania?
2017. jan. 3. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Anyud figyeljen oda mit mondtak neki, mert valami indoklás biztos, hogy volt.

Ha azt se tudod miért utasítottak el, akkor ne károgj, először járj utána.

2017. jan. 3. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nappalin tanulsz, közoktatásban, akkor el kell fogadniuk, olyan nincs, hogy nem fogadják el. És nem is létezik indok, hogy miért nem fogadják el, mert el kell fogadniuk minden esetben.
2017. jan. 3. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Külön kiemelném a "jogosultsági feltétel" részét.

Valószínűleg ott lesz valami bibi. Lehet, hogy túl sok az igazolatlan mulasztásod, vagy valami egyéb dolog hibádzik.

2017. jan. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!