Mit szólnátok egy olyan törvényhez, hogy minden középületben kell lennie Bibliáknak, amiket az emberek szabadon olvasgathatnak pl. a hivatalban amikor várakozni kell, orvosi rendelőben, repülőtéren stb?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 04:13
1/17 anonim válasza:
Vicces lenne...
Ha Bibliát akarsz olvasni vigyél magaddal, bár én még nem sok ilyet láttam, ha őszinte akarok lenni.
2/17 anonim válasza:
Képzelem, mekkora mutyit tudnának csinálni az állami bibliamegrendelésekből... Darabja egymilliárd forint, jobb, mint az autópálya biznisz...
3/17 anonim válasza:
Ja! És mielőtt intézni kezdik az ügyét, kikérdezik a delikvenst! Már alig várom!
4/17 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen könyv legyen:
6/17 anonim válasza:
Miért pont a bibliát? Akkor már a koránt is kellene meg talmudod, nem?
7/17 anonim válasza:
Azt hiszem minden szempontból jobb megoldás lenne az ingyen wifi, akkor mindenki azt olvas amit akar és még nem kell kiírtani egy fél erdőt sem.
8/17 MZ.per.X válasza:
Aki bibliát akar olvasni, annak már rég megvan, aki meg nem, az később sem fog belenézni.
Amúgy ja, inkább adjanak ingyen wifit.
9/17 Alain Delon válasza:
Én inkább olyanokat rakatnék ki, mint "Népszerű fizika", "Népszerű kémia", "Népszerű matematika" stb., hogy akkor unalmában "szabadon" (mert itt tényleg szabadon választhatna a könyvek közül, nem pedig csak egy közül "szabadon") kupálódhatna a delikvens. Akkor már ne a butaságot terjesszék, hanem az okosságot.
10/17 PresidentEvil válasza:
Mivel indokolnád a törvény szükségességét? Mivel bizonyítanád, hogy ez hasznos és megéri bevezetni, milyen rövid és hosszú távű előnyei lennének, illetve milyen hátrány keletkezik abból, hogy nincs még ilyen törvényünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!