Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A nagymamám orvos, van pecsétj...

A nagymamám orvos, van pecsétje, minden teljesen szabályos, csak ilyen rózsaszín orvosi receptre irja nekem az igazolást, de a kedves osztályfőnököm nem fogadja el a nagyi igazolását. Megteheti ezt az oföm?

Figyelt kérdés
Nem találtam jobb kategóriát a kérdéshez.

2015. nov. 26. 19:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem teheti meg szerintem.
2015. nov. 26. 19:39
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Orvosi igazolást ellenőrzőbe adnak nem receptre. Irasd be, irasd alá, pecsételje le. A tanárnak meg kuss.
2015. nov. 26. 19:46
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti, igazoló lapon vagy ellenörzőben kell lennie, nem vényen.
2015. nov. 26. 19:47
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Igen, megteheti. Jó hogy nem klozet papírra írja.

Ha orvos, akkor miért nincs erre megfelelő nyomtatványa?

Milyen orvos? Mert pl. egy pszichiáter nem fog kiírni náthával, vagy mert elutaztál.

Ha beteg vagy, menj a házi orvosodhoz. A nagyis igazolás szimplán csalás.

2015. nov. 26. 19:47
 5/23 anonim ***** válasza:
49%

Igen! És örülj neki, hogy nem tesz ellenetek feljelentést okirathamisítás, és okiratal való visszaélés miatt.

Öszintén! Vald be, hogy nem is voltál beteg, és a nagymutterrel akartad leigazoltatni a "szabadnapodat"!

2015. nov. 26. 20:06
 6/23 anonim ***** válasza:
44%

"Öszintén! Vald be, hogy nem is voltál beteg, és a nagymutterrel akartad leigazoltatni a "szabadnapodat"!"

Valld be, te mocsok, VALLD BE!!!

2015. nov. 26. 20:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Na milyen kedves hozzáállásotok van :D szoval lógok a suliból mi? :D nem lógtam, migrenes vagyok, mindegy. A nagyi 80 éves nyugdíjas. Es akkor mostantól ellenorzoben iratok vele igazolást, köszönöm #2.
2015. nov. 26. 20:44
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

"minden teljesen szabályos"

Hát itt semmi nem szabályos.

Nyugdíjas (azaz nem praktizáló) orvos nem írhat semmilyen igazolást. Ő nem a kezelőorvosod. A gyerekorvos a kezelőorvosod. Ő pedig nem receptre fogja írni az igazolást, és a pecsétjét sem visszaélésszerűen használja.

2015. nov. 26. 23:53
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
A 80 éves nagyi praktizál még? Tagja még az orvosi kamarának? Mert ha nem, akkor semmivel nem több az igazolása, mintha a szomszéd macskája írta volna.
2015. nov. 27. 00:07
 10/23 anonim ***** válasza:
66%
Te, azt, hogy a nagymamám orvos VOLT valamikor azt kihagytad a kérdésből. Mivel a nagyi esélyes, hogy már nem orvos ezért igazolást sem írhat. A nyugdíjas rendőr se bűntethet meg mert nem álltam meg a Stop táblánál.
2015. nov. 27. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!