Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el hogy...

Hogyan fogadjam el hogy holnap 20 éves leszek?

Figyelt kérdés

Pedig tisztára nem régnek tűnik hogy 10 éves gyerek voltam. Most meg egy 20 éves felnőtt férfi vagyok.

2004-ben születtem, de ha később születtem volna akkor fiatalabb lennék most.):

szept. 13. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a 20-as évekbe belépve mindenki átél egy ilyen existential crisist, tudatosul benned, hogy te sem leszel örökké fiatal :D Ez van, élvezd az életet, hozd ki belőle a legtöbbet! Én idén lettem 28 de hidd el olyan, mintha tegnap lettem volna 20, nem akarom elfogadni, hogy hamarosan 30 leszek. Nagyon repülnek az évek.
szept. 13. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
#11 Nekem meg se kottyant, sőt inkább örültem neki, hogy kezdődnek az izgi 20as évek. 30 évesnek is szerettem lenni. Idősödöm igen, de ennek örülni kell, mert megadatik a lehetőség rá. Az zavaróbb, hogy az emberre rárakja a média a nyomást, azt sejtetik, hogy már temetni kell magunkat.
szept. 13. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

A nyomást az érzi, aki a lelke mélyén tudja, hogy az lenne a normalis, nem a harmincas-koranegyvenes kismamák. De persze mindenki a saját sorsának kovácsa. A párommal max 24 éves koráig megprobaljuk letudni az osszes babaprojektet.

szept. 13. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

Ha elfogadod, ha nem, ez mindenképpen be fog következni. Amúgy meg ne aggódj, mert a leírásod alapján a gondolkodásod nincs meg egy húsz éves gondolkodásának a közelében. :)

Boldog szülinapot & élvezd az életet!

szept. 13. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#12 hol írtam, hogy ennek nem lehet örülni? Én nagykanállal habzsolom az életet, sok hobbim van, utazgatok, végeztem egyetemet stb, semmi okom nem élvezni az életet, ettől még azért jobb lenne örökké 22-nek lenni és nem megöregedni, de ez van :D
szept. 13. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
#15 Oké, na!:D
szept. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!