Hogy lehet hogy 20éves koromban voltam 183cm magas most vagyok 26éves és 177cm vagyok? Ezt nem értem ennyit nem mehetek össze.
Figyelt kérdés
jan. 10. 17:47
2/12 anonim válasza:
Nem lehet az a 20 eves korodbeli meres rossz volt? Vagy maga a szalag rosszul volt centizve?
3/12 Hans Pötterman válasza:
Miért lettem lepontozva ??? Engem az húzottt össze !!!!
4/12 A kérdező kommentje:
20 éves koromban az orvosnál mértek meg.
jan. 10. 18:32
7/12 anonim válasza:
Oltás utána meg az életenergia lassan elkezdett a csontjaiból kimenni meg a porcos részekből és kisebb lettél.
Alsó csakrákkal van ez összeköttetésben elveszítetted a stabil talajt a lábad alól és összenyom az élet súlya.
Ismerek pár ilyen embert hogy fiatalon pár év alatt kisebbek lettek.Egyik sem púpos.
9/12 anonim válasza:
Veszitesz a csigolyak kozti tseles anyagbol es ezert kisebb lettel,mint mindenki kisebb lesz.
10/12 anonim válasza:
9
De nem 26 éves korára. Ez szimplán mérési hiba. Lehet hogy mindkét mérés rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!