Hogy lehet hogy 20éves koromban voltam 183cm magas most vagyok 26éves és 177cm vagyok? Ezt nem értem ennyit nem mehetek össze.
Figyelt kérdés
jan. 10. 17:47
11/13 anonim válasza:
Infláció.
Nem akarták emelni a mérőszalag árát, így csökkentették a hosszát. Így 3-4 centinként pár milliméterrel kevesebb, de nem számottevő.
Ez ugyanolyan, mint a söröknél, inkább a minőségét rontják el, mintsem dráguljon. 5%-ról leviszik 4,5%-ra az alkoholkoncentrációt, és még kukoricadarát is tesznek bele… :/
Ezért van az, hogy egyre magasabbak az emberek, főleg a régi generációhoz viszonyítva, viszont centire ugyanannyi a termet.
50 év múlva már 189 cm lesz az átlag, viszont addigra 175-öt fognak az emberek mérni, hasonlóképpen mint ma. Mindezt azért, hogy véka alá rejtsék a pénz elértéktelenedését. Ilyen ez a válság.
És tudjátok kiknek lesz a legborzasztóbb? Akik nem értik az iróniát.
12/13 A kérdező kommentje:
COVID oltást nem vettem fel
jan. 17. 06:03
13/13 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az egyetlen oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudod a választ. Mi nem tudhatjuk az okát, neked ellenben az orvosi mérésektől függetlenül is tisztában kellene lenned a saját magasságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!