Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy 20éves koromba...

Hogy lehet hogy 20éves koromban voltam 183cm magas most vagyok 26éves és 177cm vagyok? Ezt nem értem ennyit nem mehetek össze.

Figyelt kérdés
jan. 10. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Infláció.

Nem akarták emelni a mérőszalag árát, így csökkentették a hosszát. Így 3-4 centinként pár milliméterrel kevesebb, de nem számottevő.

Ez ugyanolyan, mint a söröknél, inkább a minőségét rontják el, mintsem dráguljon. 5%-ról leviszik 4,5%-ra az alkoholkoncentrációt, és még kukoricadarát is tesznek bele… :/

Ezért van az, hogy egyre magasabbak az emberek, főleg a régi generációhoz viszonyítva, viszont centire ugyanannyi a termet.

50 év múlva már 189 cm lesz az átlag, viszont addigra 175-öt fognak az emberek mérni, hasonlóképpen mint ma. Mindezt azért, hogy véka alá rejtsék a pénz elértéktelenedését. Ilyen ez a válság.

És tudjátok kiknek lesz a legborzasztóbb? Akik nem értik az iróniát.

jan. 11. 13:49
 12/13 A kérdező kommentje:
COVID oltást nem vettem fel
jan. 17. 06:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy az egyetlen oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudod a választ. Mi nem tudhatjuk az okát, neked ellenben az orvosi mérésektől függetlenül is tisztában kellene lenned a saját magasságoddal.
dec. 4. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!