Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szeretnek olyan sokan...

Miért szeretnek olyan sokan kiköltözni Hollandiába?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz ország, amikor ott voltam, éheztem, olyan rossz a gasztronómiájuk.

dec. 3. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Sokan csak a legális fű miatt akarnak odaköltözni.
dec. 3. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Az semmit sem jelent, hogy te életképtelen vagy és nem tudsz az ízlésednek megfelelő ételeket készíteni és/vagy venni.

A gasztronómiánál vannak fontosabb dolgok, pláne, hogy bárhol bármilyen ételt el tudsz készíteni.

dec. 3. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok élettelen, de én egy királyfi vagyok, és nem fogok neki állni főzni
dec. 3. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én Ausztriába költöztem.
dec. 3. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem mindenki ilyen kényes "kijályfi vagyok" hozzáállású, mint te, ill. sokan szeretik azt a gasztronómiát. Én ugyan nem voltam még Hollandiában, de amit láttam belőle, szimpatikus. Egészséges életmód, nem az ördögtől valónak tartott fű (érdekes módon nem nagyobb a bűnözési ráta, mint itthon :D), szép tájak, igényes emberek, nagyobb fokú tudás és műveltség (pl. a hollandok nagyon nagy mértékben beszélnek angolul, itthon meg kb. csak a fehérgallérosok meg a belvárosi frekventált helyen dolgozók).
dec. 4. 12:15
 6/7 Szolovjov ***** válasza:
Gőzöm sincs, hát azt sem értik mit beszélnek. Magyarországon kívül mindenhol értelmetlenül makognak.
dec. 4. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tenger gyömölcsei bowl-t rendeltem ott, én se tudtam megenni, ki kellett dobni, illetve nagyon erős csípős fűszert adnak mindenhez. Ennek ellenére, inkább táplálkoznék olyan egészségesen, mint ők. Én azért szeretnék oda költözni, mert nagyon kedves és jó kedvű mindenki.
dec. 28. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!