Milyen áldozatokkal járt nektek az egyetem?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl kapcsolat, barátságok megszakadása, munkahely otthagyasadec. 1. 07:39
21/22 anonim válasza:
18-as, próbálj olyan állast találni, ami nem teljes munkaidős, de annyit fozet, mint a mostani. Pl ha tudsz nyelveket, de legalább angolul, akkor multicégekben irodai munkát tudnál végezni. Több ilyen cégnél dolgoztam, és mindig voltak diákok, és mindig mi alkalmazkodtunk a diákok órarendjéhez.
22/22 anonim válasza:
21, köszi, tervben van váltani, de most sajna nincs semmi kilátásban, hiába nézelődök. :/ Az angolt azt pedig most tanulgatom tanárral, mert sosem voltam penge belőle, de az egyetem miatt is kelleni fog.
Remélem jövőre sikerül váltani, és jobb lesz kicsit ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!