Volt már olyan élményetek egyetemen/akárhol, hogy előadás közben egy nagyon hiperaktív ember beült előre és az oktató minden szavára volt egy megjegyzése és legszívesebben lecsaptátok volna?
Tegnap kerültem egyetemen ilyen helyzetben.
Elkezdődött az előadás, beült egy pali a legelső sorba, mindenki más a háta mögött. Az oktató elkezdett magyarázni. Minden egyes kérdésnél ő így majd kiugrott a padból, hogy ő akar rá válaszolni. Ha véletlenül valaki mást kérdezett akkor végig se hagyta mondani, hanem belevágott, hogy "jajj de én ezt tudom, mert én ott voltam és láttam és bocsi nem baj ha befejezem én a válaszolást?" Ezt nyomta végig, az előadás közepére már akkor is közbe vágott ha nem volt kérdés és mi meg hátul már annyira készek voltunk, hogy minden egyes megszólalásakor azon küzdöttünk, hogy nehogy nagyon hangosan nevessük el magunkat. Már a végére az oktató is a szemeit forgatta tőle. Messenger csopiba is már beírták, hogy valaki szóljon már rá.
Nektek volt hasonló élményetek? :D
Tavaly latin órán volt egy ilyen srác; huh, de utáltam. Mindig, de mindig neki kellett beszélnie és hiába szólt rá a tanár, tíz perc után ugyanúgy folytatta.
Egy hónap után megkértem a tanárnőt, hogy hadd járjak a másik órájára, mert ezt így nem bírom. Megengedte és mondta, hogy már felkereste a fiú szüleit, mert ő is tudja, hogy így nem lehet tanulni.
Igen. Ráadásul egy undergroundban mérsékelten ismert dobos volt.
Rohadt fárasztó és hiperaktív srác, ja és beképzelt is. Minden előadáson ő választ először a kérdésekre, de nagyon ritkán mondott bármi érdemi dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!