Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan élményetek...

Volt már olyan élményetek egyetemen/akárhol, hogy előadás közben egy nagyon hiperaktív ember beült előre és az oktató minden szavára volt egy megjegyzése és legszívesebben lecsaptátok volna?

Figyelt kérdés

Tegnap kerültem egyetemen ilyen helyzetben.

Elkezdődött az előadás, beült egy pali a legelső sorba, mindenki más a háta mögött. Az oktató elkezdett magyarázni. Minden egyes kérdésnél ő így majd kiugrott a padból, hogy ő akar rá válaszolni. Ha véletlenül valaki mást kérdezett akkor végig se hagyta mondani, hanem belevágott, hogy "jajj de én ezt tudom, mert én ott voltam és láttam és bocsi nem baj ha befejezem én a válaszolást?" Ezt nyomta végig, az előadás közepére már akkor is közbe vágott ha nem volt kérdés és mi meg hátul már annyira készek voltunk, hogy minden egyes megszólalásakor azon küzdöttünk, hogy nehogy nagyon hangosan nevessük el magunkat. Már a végére az oktató is a szemeit forgatta tőle. Messenger csopiba is már beírták, hogy valaki szóljon már rá.

Nektek volt hasonló élményetek? :D

okt. 16. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
nem jártam előadásokra. Pl ezért.
okt. 16. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen emberek mentális gondokkal küzdenek, de mivel berögzött viselkedés, nem veszi észre. Szólni kell neki és előbb utóbb beugrik neki hogy ez nem jó.
okt. 16. 08:34
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Tavaly latin órán volt egy ilyen srác; huh, de utáltam. Mindig, de mindig neki kellett beszélnie és hiába szólt rá a tanár, tíz perc után ugyanúgy folytatta.

Egy hónap után megkértem a tanárnőt, hogy hadd járjak a másik órájára, mert ezt így nem bírom. Megengedte és mondta, hogy már felkereste a fiú szüleit, mert ő is tudja, hogy így nem lehet tanulni.

okt. 16. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Hm. Gondolom az ilyen f..kalapok pontoznak le, de nézz nyugodtan pszihologus előadásokat, megláthatjátok a tükörképeteket.
okt. 16. 09:00
 5/8 Metionin ***** válasza:
62%
Volt, ráadásul csoporttársam volt minden laboron és alig engedett másokat dolgozni, mindent ő akart csinálni. A végén már kivettük a kezéből a cuccot. Ráadásul más dolgokban is folyamatosan kritizált másokat, pl. nekem rendszeresen beszólt, hogy miért tanulok nyelveket pluszban, másik csoporttársnak, hogy miért sportol meg ilyenek. Amúgy érdekes, mert a magoláson kívül a másik fő tevékenysége a pia meg a drog volt, sosem értettük, így hogy tud egyáltalán tanulni.
okt. 16. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Igen. Ráadásul egy undergroundban mérsékelten ismert dobos volt.

Rohadt fárasztó és hiperaktív srác, ja és beképzelt is. Minden előadáson ő választ először a kérdésekre, de nagyon ritkán mondott bármi érdemi dolgot.

okt. 16. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve egyetemen volt egy ilyen csoporttársam, de szerencsére csak egy órám volt vele közös. Nagyon fárasztó volt ő is, mert egyszerűen olyan nem létezett, hogy a tanár feltett egy kérdést, és ő azt válasz nélkül hagyta volna. Az is gyakorta előfordult, hogy más elkezdett beszélni, erre ő is, csak ő hangosabban. A tanár hiába szólt rá, pár percig képes volt viselkedni, majd kezdte újra elölről.
okt. 16. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem több ilyen szaktársam volt.Nagyon zavaró,mikor megakasztja az órát és nem tudunk haladni az anyaggal.Levelezőn ez sztem hatványozottan szívás, mert így is alig van időnk.
okt. 18. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!