Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan tudjam , hogy fárasztó...

Honnan tudjam , hogy fárasztó vagyok másoknak?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem kicsit sok vagyok,

júl. 20. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajj de fárasztó vagy már...
júl. 21. 00:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Látod rajtuk hogy reagálnak
júl. 21. 05:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kezd ignorálni. Kevésbé akar már veled kommunikálni, találkozni, mint addig. Hárít, nem egészen egyenes kifogásokat mond, miért húzódik vissza. Esetleg egyenesen is kommunikálhatja, ilyen is lehet. Lehet, hogy megmondja: most kevesebbet igénylek belőled, az utóbbi időben sok volt ez, legyen most kevesebb. Ez korrekt lenne, nem? Ha mindezek nem történtek meg, te mégis azt érzed, sok lehetsz, rákérdezhetsz. Vagy ezt a saját önbecsülésed megóvása érdekében nem tennéd meg?
júl. 21. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyre kevésbé keresik a társaságod, egyre kevesebbszer mennek bele a veled való kommunikációba, interakcióba. Esetleg egyre többször keresnek kifogásokat, hogy most miért nem jó, miért inkább máskor beszéljetek vagy találkozzatok.

Vagy épp látszik a mimikájukon, testbeszédükön, hogy nem érzik komfortosnak az egészet, amikor élőben látjátok egymást. Egyre passzívabbak lesznek, szemkontaktust sem tartják annyira, látszik rajtuk, hogy nem tudják/bírják követni a beszélgetést, és megcsappan az energiájuk, lendületük.

júl. 21. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki alszik korulotted 🤣
júl. 21. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha egy idő után mindenki le akar rázni és sosem ér rá veled lenni.
szept. 1. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
szept. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!